Létrehozva: 2017.05.19.

Mesterfogások, így kényeztetik magukat a nők

A férfiak számára még mindig izgalmas és fullasztóan titokzatos rejtély övezi a nõi maszturbációt. Hulljon le hát a lepel a titkokról, mutatjuk, mit kezd magával a nõ, ha épp egyedül van a hálószobákban.

A pasik alapból nem feltételezik, hogy a hölgyek is kényeztetik magukat, pedig 92%-uk rendszeresen jut így örömhöz. Csak ködös elképzeléseik vannak, mi történik egy nő hálószobájában; titokzatos, magányos tevékenységnek gondolják a maszturbálást, pedig a csajok többsége egyáltalán nem zárkózik el a férfitársaságtól önkielégítés közben.

Férfias tévhitek

Illatos fürdősók, gyertyafény, lassan a nadrágba kúszó ujjak - a pasik gyakran ilyennek képzelik a női örömszerzést. A valóság azonban sokszor sokkal kiábrándítóbb: a maszturbálás a hölgyeknek is lehet ugyanolyan rutintevékenység, mint a férfiaknak. A sűrű hétköznapokban nem mindig van idő romantikus félhomályra, gyertyagyújtásra, lelki ráhangolódásra. Általában a nők hosszabb ideig maszturbálnak, és akár sorozatos orgazmusuk is lehet - de ugyanúgy előfordulhat az is, hogy egyből a lényegre törnek, és  gyorsan kielégítik magukat, amíg például lejár a mosás.

A másik tévhit, hogy a nők nem szeretik a pornót. Az tény, hogy önkielégítéskor sokkal intenzívebben fantáziálnak, mint a férfiak, de több időt vesz igénybe felidézni egy forró éjszakát életük legjobb szeretőjével, mint elindítani egy videót, amiben két barátnő először fedezi fel egymás testét.

Amikor a nő nincs egyedül

Az önkielégítés nem feltétlenül magányos tevékenység, sok nőt egyszerűen megőrjít, ha jelen van a párja is. Sokszor önmagában már az is gyönyörforrás, ha a férfi csak figyel, és emellett a nőnek ez egy alkalom, hogy a párja tudtára adja, hogy már a jelenléte is őrült vágyat kelt. Ha a férfi közben lágyan a nőhöz ér, a gyönyör fokozódik, egy-egy cirógatás, csók a nyakra intenzív örömet okozhat - de vannak, akik ennél is továbbmennek.

Amikor a nő bevonja a párját a játékba, fontos, hogy a pasi az ő vezetésére bízza magát. Együtt fedezik fel a női testet, lágyabb mozdulatok és finomabb cirógatás, több érzékiség és kommunikáció folyik, mint általában szex közben. Sok pasi azt hiszi, ha ugyanazokat a mozdulatokat teszi 7-10 percig a megfelelő helyeken, garantált az orgazmus. Ez messze nincs így: ha a párod bevont az örömszerzésbe, tedd színessé! Lágy körzésekkel indíts, finoman használd az ujjaidat, és óvatosan hatolj be velük a buja rengetegbe. Tapogasd ki a G-pontot, és olyan lágyan vedd kezelésbe, ahogyan a csiklóval tetted. Nyomás helyett óvatos, körkörös cirógatásokkal, lágy mozdulatokkal csalogasd elő a kéjt, így a hatás garantált: maszturbáció során a hölgyek gyakran élnek át sorozatos orgazmust.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője - fotók

borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

mandiner.hu

Spanyolország döntött: fokozza a nyomást Magyarországon

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

mandiner.hu

Giorgia Meloni: Ami Brüsszelben történik, az megdöbbenéssel tölt el bennünket

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!