Létrehozva: 2017.10.27.

Melyik jegyben születtél? Ezt árulja el szexuális életedről a horoszkópod

Csillagjegyek nemcsak személyiségedet határozzák meg, ösztönszinten gyakorolnak hatást az életedre. A szexualitás az egyik legfontosabb karakterjegy, így horoszkópod sokat elárul arról, mennyire vagy érzéki az ágyban.

Bár egyes jegyek - mint a Bika és a Rák - inkább a lassúbb, érzékibb megközelítést választják a csábításhoz, másokat rendkívül felkavar a szenvedély, akárcsak a Kost és a Skorpiót.

Akármi is a szexhez való hozzáállásod, az asztrológia segíthet a testi impulzusok egyedi skálájának feltérképezésében. Az alábbi átfogó asztrológiai elemzés sok hasznos tényt tartalmaz mind az erogén zónákról, mind a legkedveltebb pozíciókról.

KOS (03.21-04.19)

Amikor szexre kerül sor, a Kosból váratlanul feltörő perzselő szenvedély bekapcsol és úgy leteríti partnerét, hogy utána mindketten csak annyit kérdeznek: "Most meg mi a fene történt?"

Kedvence az állatias pózok próbálgatása, a lényeg, hogy mindenben a szenvedély uralkodjon. Imádja extrém helyeken kiélni vágyait, és a tudomány szerint is a legjobb szexek mindig a hálószobán kívül történnek. Próbáld csak ki!

BIKA (04.20-05.21)

A szeretet és szépség bolygója, azaz a Vénusz uralja a Bikát. A legérzékenyebb az állatövi jegy, mivel libidója szorosan kapcsolódik a hanghoz, a látáshoz, az ízléshez, a szagláshoz és az érintéshez.

A szex egy rendkívül teljes testélmény ad a Bika szerető számára, ébredező vágyát erotikus masszázsokkal, kellemes afrodiziákumokkal és tiszta, sima ágyneművel keltsd fel.

Egyik legérzékenyebb szexuális zónája a nyak és a torok területe. Érdemes kihasználni, hiszen akár ártatlan csókokra is elképesztő erővel reagál. Mindezzel együtt a szemkontaktustól fűtött misszionárius pozíció nyújtja számára a legnagyobb érzéki örömöt. A többi egyedi impulzust viszont neked kell feltérképezned!

IKREK (05.22-06.21)

Az Ikrek az örökmozgó és a kommunikációért felelős Merkúr hatásait élvezi. Érthető módon tehát nem véletlen az egybeesés, hogy ha piszkos beszédre kerül sor, éppen ő lesz az, aki kezdeményezi ezt a fajta társalgást az ágyban. Rendkívüli módon beindul arra, ha nemcsak a testét, de az agyát is izgatják.

Minden olyan lehetőség, melyben fizikai erővel párosul a szenvedély, bejön neki. Például, ha megragadják a karjait és a gyönyör hátsó kapuját használva közeledik felé a férfi. Még gyorsabb lesz a nedvesedés, ha mindeközben édesen mocskos erotikus parancsokat duruzsol a fülébe - az Ikreket teljesen le tudja teríteni ez a fajta repertoár.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

Bár a Rák néha hajlamos egyéjszakás kalandokba is belekeveredni amíg az igazit keresi, ugyanakkor az intimitás egy teljesen más szintre emelkedik ezzel a vízi jeggyel. A jegy szülöttjének, ahogy maguknak a rákoknak is, teljesen komfortosnak kell éreznie magát, mielőtt kilép a héjból.

Fontos, hogy meg tudjon bízni partnerében, ő pedig a biztonságért és a szeretetért örök hűségét nyilvánítja ki.

A Hold uralta Rák rendkívül erotikus partner, akiknek vágyait érzelmi szinteken lehet előcsalogatni. Szeret kísérletezni az ágyban, de a romantikus szemkontaktus  elkerülhetetlen a szexuális együttlétek alkalmával.

OROSZLÁN (07.23-08.23)

A legerősebb szexuális gerjesztő faktor minden Oroszlán számára az, ha érzi, hogy kívánják és odavannak érte.  Imádja a csábítást (adja és fogadja is) és a különböző romantikus gesztusokat. Ez különösen igaz, ha ez az égő vágy szenvedélyes, drámai szerelemhez vezet.

Az Oroszlán szabályozza a szívet és a gerincet, így könnyű simogatással és túláradó udvarlással leteríteni az erotikus vadmacskát.

Érdemes ülő pozíciókkal próbálkozni, például széken történő szexszel, hiszen ez olyan pluszizgalmat ad, amit kár lenne kihagyni. Az oroszlán nagy kedvence a sztriptíz, mely érdemes felvezetője lehet egy kiadós szexuális örömködésnek.

SZÛZ (08.24-09.23)

Ellentétben a nevével, a Szűz cseppet sem az a fajta, aki elpirul, ha szexre kerül sor, akár csak beszélgetéskor. Sokkal inkább az ellenkezője.

Olyan, mint egy szőke tinédzser, aki pozitívan rögzíti a szexet. Folyamatosan megvizsgálja, ki hogyan csinálja, mi okoz számára örömet, és aztán, ha kiismerte partnerét, nem gátlásos, hogy alkalmazza a már jól bevált trükköket.

A Szűz szabályozza a gyomrot, így ha a hasán keresztül kezded az izgatást, vulkáni hatást érhetsz el vele. Figyelembe kell venni, hogy fontos e jegynek, hogy ellazuljon az ágyban, így olyan pozícióval kezdeni, amiben nem kell egyből belevetnie magát a dolgok közepébe.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (09.24-10.23)

A Mérleget kifinomult érzékiség jellemzi, így általában ragaszkodik ahhoz, hogy az intimitást a hálószobában tartsák. A fürdőszobai vagy a konyhai spontán szexcsörte számára túl sok, durva.

Ezzel együtt nagyon odaadó tud lenni, ugyanakkor elvárja partnerétől, hogy mindezt viszonozza. A hát alsó része igazi erogén zóna számára.

A Mérleg a flörtölés és incselkedés nagymestere, így sokszor tartogat kellemes meglepetést számodra. Csupán az élvezetekért simán megtörténhet, hogy egy sztriptízzel vár otthon munka után.

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Nincs olyan állatövi jel, amely szorosabban kapcsolódik a szexhez, mint a Skorpió. Ez a vizes jegy varázslatos mágnesességéről, kifinomult csábítási technikáiról és kielégíthetetlen étvágyáról ismert.

A Skorpió nem fél a hatalmát megmutatni és imádja azokat a játékokat, ahol a dominancia érvényesülhet. A félelmet és a tabukat nem ismeri, muszáj kipróbálnia a szado-mazo szexet, beleértve a kikötözést és egyéb járulékos formáit.

Mindezek ellenére azt tartják, hogy a Skorpió az egyik legszexibb jegy, akivel valaha is egyesülhetsz.

NYILAS (11.23-12.21)

A Nyilas játékos és optimista, és rendszerint gondtalanul viselkedik amikor szexre és intimitásra kerül sor.

Bár ez a tűzjel élvezi a szeretkezés nyers fizikai jellegét, a szenvedélye fellobbantásának abszolút kedvelt módja a feltárás, akár veszélyes terepeken is. Erogén zónája a csípő, így ezt a területet mindenképp fokozott figyelemben részesítsd.

Tabuk számra sem ismertek, főleg, ha az intimitást a szabadban képzeled el: a tudat, hogy rajtakaphatják, óriási izgalmat okoz számára.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.22-01.20)

Az állatöv legambiciózusabb jele, a Bak határozottan és elkötelezetten közelít a szexhez. Lehetséges, hogy nem tűnik érzékenynek vagy a romantika nagy elkötelezettjének, ami annak tudható be, hogy csak nagyon lassan mozdul elsőre.

Amikor azonban végre nyugodtnak érzi magát, rájössz, hogy az egyik legnyitottabb, és perverzitásra is hajlamos szeretővel állsz szemben. Imádja a szerepjátékokat, mivel ez a mentálisan felszabadító játék lehetővé teszi számára, hogy felfedezze titokzatos szexuális pszichéjét.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

Nem szokványos szerelmeket keres, és csak az olyan intimitást élvezi, amely nem követ semmilyen forgatókönyvet. A Vízöntő igazi lázadó, nemcsak a szíve mélyén, ezért minden olyan dolog felvillanyozza, ami megtöri a szabályokat.

Ha ezt a vizes jegyet szeretnéd a lábáról levenni, bizony meg kell fontolnod a szexuális játékokkal való kísérletezést. A Vízöntő uralkodó bolygója ugyanis az Uránusz, mely nagy hatást gyakorol az ágy örömeire. Bármi, ami újító és nem szokványos, attól gyorsabban fog verni egy Vízöntő szíve.

HALAK (02.20-03.20)

Mélyen pszichikus érzelmi profiljával a Halak szexuális élete rendkívül "spirituális", és az aktus vele egy mágikusan transzcendens élményt jelent számára.

A Halak szabályozzák a lábakat, amelyek a világ súlyát hordozzák, így a egy gőzös lábmasszázs garantáltan beindítja a szirént. Ha Halak jegyű a szerelmed, akkor érdemes számításba venned a tantrikus szex előnyeit: a lélegzetvételre, mozgásra és harmónia fókuszára koncentrálva erotikusan fedezheted fel mind fizikai testüket, mind tudatalattijukat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

A Szeretet angyala vigyáz ránk március 26. és 30. között

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza