ÉLETMÓDI

Megszólaltak a prostik: erre vágynak igazából a férfiak

Több, mint 10 ezer férfival feküdt le, így úgy érzi, van mit tanítania a nőknek a férfiakról.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy jámbor keresztény nő szexmunkásnak állt - így lehetne összefoglalni Gwyneth Montenegro élettörténetét. A nő most 39 éves, túl van 10 ezer ügyfélen, és ezért elhatározta, tapasztalatait megosztja nőtársaival. 500-1000 dollárt kapott egyetlen óráért, és neves jogászokkal, politikusokkal, zenészekkel bújt ágyba, de volt olyan is, aki egzotikus szigetekre vitte nyaralni.

Az életformája miatt azonban betekintést nyert abba, mi is az, amit igazán akarnak a férfiak. Szerinte a legtöbben nem perverz, állatias szexet akarnak, nem akarják kiélni beteges fantáziájukat a prostituáltakkal.

"A legtöbb férfi csak normális szexet akart. És miután megkapta, nagyobb lett az önbizalma. Nem akarom a feminizmust bántani, de kiheréltük a férfiakat. Ez a legnagyobb bajuk, ezért lépnek félre, ezért vívódnak folyamatosan a kapcsolatukban. Csak azt akarják érezni, hogy ők irányítanak. Hogy valódi férfiként vannak kezelve" - mondta.

Szerinte a legtöbb férfi nagyon megijedt, hogy elvesztette az irányítást egy olyan világban, ahol már az is szexizmusnak számít, ha kinyitják egy nő előtt az ajtót - vallotta be a Daily Mailnek.

"Sokan csak beszélgetni akartak, és persze volt, aki élvezte, hogy birtokolhat, ha még csak egy órára is. És erre nagyobb szükségük volt, mintha vad szexet kaptak volna".

Bár már otthagyta az ipart, több más escorttal is beszélgetett, akiknek ugyanezek voltak a tapasztalatai. Szerintük inkább pszichológusok, semmint szexmunkások.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?