Létrehozva: 2017.05.31.

Már nemcsak 3-féle szexuális orientáció létezik, tarol a milf

Korábban csak hetero-, homo- vagy biszex beállítottság létezett, mára kiderült, ennél sokkal színesebb a paletta. Különösen izgalmas a felhozatal a dögös középkorú nõket illetõen.

A Tinder partnerkereső nemrég frissítette mobilalkalmazását, mely mostantól 37-féle nemi identitás megjelölésére ad lehetőséget, amit most nem sorolnánk fel.  Ennél ugyanis sokkal érdekesebb a legújabb vizsgálatok eredménye, amely teljesen új alapokra helyezi napjaink szexualitását.

A kutatók szerint egyértelmű a negyven körüli, de még akár az ötvenes éveiket is elhagyó dögös középkorú nők preferálása a férfiak részéről, s például ezt is külön szexuális orientációként tartják számon. 

A világ minden tájáról megkérdezett több mint 200 ezer, különböző korosztályhoz tartozó férfi 67,4 százaléka bizony az érett nőkre voksolt. Ezen persze nem lehet annyira meglepődni... vegyünk, mondjuk egy 28 éves pasit egy kívánatos 40-es hölggyel, aki külsőre még a 30 körüli osztályhoz tartozik ugyan, de a negyvenesek tapasztalatának előnyét élvezi. Az előnyökből természetesen a partnerének is bőven kijut, és persze oda-vissza.

A válaszadó férfiak több mint 86, 1 százalékának volt már hosszabb vagy rövidebb kapcsolata a saját korához képest idősebb nővel.

Michael C. Seto, a Royal Ottawa Egészségügyi Csoport kutatási igazgatója szerint azonban ha valaki CSAK egy bizonyos típusú korosztályhoz vonzódik, az már tekinthető parafíliának, azaz szexuális devianciának.

De mi az a kor, ami már annak számít? A szakember kifejtette, hogy ezt nem lehet konkrét számokkal belőni, hiszen minden viszonylagos. Sokak számára 3-5 év korkülönbség teljesen elfogadhatónak tűnik, míg 15 vagy 20 év differencia sok lehet. De nem mindig, és nem feltétlenül!

Ráadásul sok minden függ a partnerek fizikális és mentális állapotától is: egy jól karbantartott dögös negyvenes, aki még mindig kislányos idealizmussal viszonyul az élethez, nyugodtan élhet együtt akár hosszú távon is egy nála több mint 10 évvel fiatalabb, de érett felfogású férfival.

Az emberek okkal vonzódnak bizonyos személyekhez, azonban ha az ok mögött kimondottan egy bizonyos korosztályhoz való vonzódás áll, az vélhetően nem természetes, és ezen változtatni kell különböző terápiák segítségével.

Michael C. Seto szerint a nagy korkülönbséggel rendelkező partnerekhez való ragaszkodás mögött olyan lelki és mentális sérülések húzódnak, melyeket a megfelelő terapeuta orvosolni tud. Az érintetteknek idővel sikerülhet újra a saját korosztályukhoz illő partnerek közül válogatni.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza