ÉLETMÓDI

Legyél a lepedő királya: így csinálj istennőt a csajodból az ágyban...

Éljetek át olyan orgazmust és olyan szenvedélyt, amelyről mindig is álmodtatok. Tedd mesterré a nőt!
címkék:
  • Szerző: THE_D

Te mitől érzed magad igazán ellenállhatatlannak, amikor szexre kerül a sor? Attól, hogy megfelelőek a fények? Attól, hogy jól áll rajtad az alsónadrág? Valószínű, hogy nem. A legizgatóbb szinte mindig mindkét fél számára az, ha úgy érezhetik, hogy náluk ellenállhatatlanabb a világon nincsen.

Ahhoz tehát, hogy a partnered igazi istennővé váljon, az a legjobb út, ha igazi férfiként fordulsz felé. És hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Kövesd ezeket a lépéseket, és nem bánod meg...

1. Meglepetés

Kedveskedj neki és lepd meg valamivel. Nem kell költségekben vagy nagy kiadásokban gondolkozni. Elég valami apróság, ami tényleg fontos neki. Elég egy szál virág, napközben néhány kedves vagy éppen szexi üzenet. Ettől úgy fogja érezni, hogy ő jár a fejedben, hogy fontos neked, és hogy hatással van rád, mint nő.

2. Udvarlás

Idézd fel, milyen volt, amikor még csak ismerkedtetek. Bókolj neki, legyél előzékeny, dicsérd meg azt, ami tetszik rajta, időzzön el a tekinteted a mozdulatain. Csekélységnek tűnik, de felér egy igazán ütős afrodiziákummal!

3. Éld meg az izgalmat

Fedezd fel a testét. Szakíts a megszokott rutinnal. Mindig az ágyban, lefekvés előtt szoktatok összebújni? Akkor most simíts végig a combján az asztalnál, vacsora közben. A misszionárius pózt szoktátok meg? Akkor ezúttal mutass újat neki, kísérletezzetek ismeretlen pózokkal.

4. Hagyatkozz az érzékekre

Úgy kalandozz a testén, mintha először látnád. Úgy csókold és úgy simogasd, mintha még nem lett volna példa arra, hogy egymásra találjatok.

És hogy mi lesz mindebből neked a köszönet? Miért lesz ettől istennő a párod? Mert úgy fogja érezni magát, akárcsak egy ritka kincs. Az újdonság, a szenvedély hatása alá kerül, nagybetűs nőnek érzi majd magát, és igazi mester az ágyban az lehet, aki valódi nő. Õ tud csak úgy kényeztetni egy olyan férfit, mint te, ahogyan megérdemled.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?