ÉLETMÓDI

Kurvák jöttek vizsgálatra! - Összerezzentek a budapesti rendelőben

A felvételes ápoló kiabált oda így a másik nővérnek. A prostik zavarban voltak, a többi beteg elhúzódott. Bizarr jelenet a fővárosi rendelőben.
  • Szerző: ripost

Sokan nem tudják, hogy a szexiparban dolgozók veszik a legkomolyabban a nemi betegségeket: a masszázslányok, prostituáltak három havonta kötelező jelleggel járnak egészségügyi szűrésekre. Nem csak azért, mert hatósági ellenőrzés során meg kell mutatniuk az igazolást, hogy nincs fertőző betegségük, de azért is, mert komolyan veszik a munka veszélyeit.

Nem is csoda, hogy tartanak a betegségektől, hiszen már a hirdető oldalakon felsorolt szolgáltatások is meredekek: anális szex, natúr francia végig szájba, sima szex, és bár a legtöbb örömlány nem pártolja az óvszer nélküli szexet, néha azért előfordul, mert vannak vendégek, akik kétszeres árat fizetnek, ha nem kell gumit húzniuk. Kérdés, megéri-e a kockázat; ha a prosti megbetegszik, hetekre kiesik a munkából, és az alatt egyáltalán nem keres pénzt.

Egyébként a vizsgálat nem olcsó mulatság, alsó hangon húszezer forint, ami akár hatvanezerre is rúghat; függ attól is, hogy milyen orvoshoz mennek a lányok, magán- vagy finanszírozott rendelésre. Ahogy sokan mások, az egészségügyben dolgozók egy része se tudja hova tenni a szexmunkásokat, és sokszor előfordul, hogy hangosan megjegyzéseket tesznek rájuk. Például egy rendelőintézetben a felvételes ápoló odakiabált a másik nővérnek:

Kurvák jöttek vizsgálatra!

Vérmérséklettől függ, hogyan reagálnak erre a lányok: van, aki kihúzza magát, és provokálón végigméri a rendelőben várakozókat, de a legtöbben eszméletlen zavarba jönnek. Ennek ellenére a lányok szorgalmasan járnak a vizsgálatokra, és a legtöbbjük elhajtja az olyan pasikat, akik nem hajlandók óvszert használni.

Ugyanis nagyon sokszor a prostik sokkal jobban odafigyelnek a saját egészségükre és a védekezésre, mint a vendégek.

(Forrás: Papp Réka Kinga - Aki kurvának áll, Kossuth Kiadó ZRT.)

További izgalmas részletek a könyvben!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?