Létrehozva: 2015.08.10.

Korbácsold fel a vágyat mocskos szexjátékkal!

Pörgesd fel magatokat, de nagyon! Hidd el, mindig van feljebb!

Szerző sm

Az elején minden szex jó szex: az ismerkedés és összeszokás idején még bőven tart az eufória. Aztán jönnek a dolgos hétköznapok, te pedig azt veszed észre, hogy a szex is kényelmes lett és kissé lapos


Ennek azonban nem kell így maradnia! Íme néhány fogás, amivel egy kicsit – vagy nagyon – megfűszerezheted a hétköznapok éjszakáit!  


Beszélj róla! 

Van, akinek az álmai nedvesek, van, akinek a lepedője


Ha új dolgokra vágysz, ne ess neki azonnal a párodnak, mert ha rosszul kezdesz neki, menekülőre foghatja, akkor pedig újabb néhány évnyire találhatod magad a piszkos fantáziáid megvalósításától.


Kezdd inkább beszélgetéssel! Nyiss ki egy üveg bort a vacsorához és finoman vezesd be a témát: de ne a legvadabb ötletekkel rukkolj elő rögtön. Faggasd ki, hogy ő miről álmodott legutóbb, és a fantáziáját egészítsd ki a saját verzióiddal! 


Amikor te kerülsz sorra, próbálj meg laza lenni: ha lerí rólad, hogy tartasz a reakciótól vagy túlságosan zavarba jössz, az a párodat is idegessé teheti és inkább félni fog az újtól.

Tedd azt is egyértelművé, hogy nem akarod minden egyes alkalommal zebrajelmezben magadévá tenni  - fűszerezésről van szó, nem új szabályok bevezetéséről. A legtöbb ember kapható egy kis perverzitásra, de nem mindig és nem rendszeresen. Nem is kell azonnal megvalósítani mindent, ami szóba kerül – már maga a beszélgetés is sokkal izgalmasabbá teszi az akciót! Ha pedig valami nem megy, ne kezdd el erőltetni! Nem lesz jó vége. 


Kezdjetek bele! 

Nézzetek együtt egy kis pornót vagy olvassatok együtt erotikus regényeket. Ez először furcsa lesz, de hidd el: A szürke ötven árnyalata sem véletlenül lett kasszasiker. A látottakból új ötleteket meríthettek vagy elmondhatjátok, hogy kinek melyik rész jött be leginkább – ez kiindulópontnak tökéletes. 


Ha már megegyeztetek néhány új dologban, ne várd azonnal az eredményt! Lehet, hogy elsőre nem úgy sikerül, ahogy a fantáziádban szerepelt – legyen az akár az első anális szex, vagy más esetleg még merészebb ötlet: erre is igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert! 

Ha össze tudjátok csiszolni a fantáziátokat, jöhetnek a „saját éjszakák”: egyik este az ő vágyait teljesítsétek be, a következőn a tiédet! Ezekből olyan dolgokat tudhattok meg egymásról, amiket még soha, a jövőtök pedig egyre fényesebb lesz! 

Titkos parancsszavakkal könnyebb!

A gyerekek igazi vágygyilkosok: küldd őket a nagyihoz aludni vagy menjetek el egy szállodába:a terepváltás egyébként is mindig jó ötlet. 

Az is jól jöhet, ha előre megegyeztek néhány alapszabályban és biztonsági szóban, amivel bármikor le lehet állítani az akciót, ha egyikőtöknek már sok lenne a jóból – csak olyan szót válasszatok, amit biztosan nem mondtok ki véletlenül, a pillanat hevében. Így nem kell percenként megállni, hogy megkérdezd: ez most jó neked? 

És ne feledd: maga a kapcsolat sokkal fontosabb, mint az adott pillanat. Öleld át, csókold meg és mondd el, mennyire jól érezted magad. Emlegessétek fel az élményeket akár napokig, így biztos lehetsz benne, hogy lesz ismétlés

Szerző sm

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

ripost.hu

Elhunyt az évszázad rablásának kiagyalója: A sírba vitte magával a titkot, hogy hova tűntek a milliók

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

ripost.hu

Hatalmas felfedezés a világűr egy messzi pontján, a tudósok is alig hiszik el

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól