Létrehozva: 2016.05.11.

Kíváncsi vagy, milyen a vaginagőzölés? Érzékletes beszámoló a bizarr eljárásról!

Ki mernéd próbálni? Íme, itt egy részletes élménybeszámoló, a kezelésrõl. Erre számíthatsz, ha véletlenül intim szépségszalonba keverednél.

Dana Oliver a Huffington Poston mesélte el pontról pontra, hogy mi is történik veled odalent, ha kipróbálod a vaginagőzölést. Forró beszámoló következik!

"Nagyon vigyázok a vaginámra: nem használok olyan szappant, tusfürdőt vagy testápolót, ami irritáló illat- vagy színezőanyagokat tartalmaz, kerülöm a túlságosan szoros fehérneműket, évente járok nőgyógyászati szűrésekre és ami a legfontosabb, nagyon-nagyon alaposan megválogatom, hogy kit engedek a közelébe. 

Persze tisztában vagyok a legújabb trendekkel, például a G-pont feltöltésével, és az egyéb eljárásokkal, mégis felkeltette az érdeklődésem egy e-mail, amiben arra hívták fel a figyelmem, hogy eddig nem is tudtam, milyen szépségápolási eljárásra van szüksége a puncimnak. 

Az évek során a szakértőktől megtanultam, hogy a vagina tisztítja önmagát: minél kevesebb vegyi anyagot használunk, annál jobb, hiszen nem történhet annál rosszabb, mint hogy megsértjük a saját, egészséges baktériumflóránkat. Az őrült kozmetikai kezelésekről híres Gwyneth Paltrow ajánlásával reklámozott V-Steam, azaz vaginagőzölés viszont arról győzködött, hogy "megtisztítja a méhet" és egyensúlyba hozza a női hormonok szintjét." Ki kellett próbálnom."

Mi az a vaginagőzölés? 

Egy ősi koreai eljárás, ami úgy működik, hogy meztelenül egy gőzölgő edény fölé kell ülni, amiben különböző gyógy- és fűszernövényeket forralnak, például fekete ürmöt, rozmaringot és bazsalikomot. Az eljárás az ígéret szerint méregteleníti és megfiatalítja a hüvelyt. 

Hogyan zajlik? 

"Érkezéskor egy nőgyógyász elmesélte, hogy mire számítsak majd, aztán kitöltöttem egy űrlapot, amiben a szexuális és nőgyógyászati állapotommal kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolnom. 

Ezután elég volt deréktól lefelé levetkőzöm: a nagyobb kényelem érdekében kaptam egy sötétlila frottírköntöst. Utána kezelőszobában felfeküdtem egy asztalra, ami nagyon hasonlított egy nőgyógyászati vizsgálóasztalra: még a lábaimat is ugyanúgy fel kellett támasztani, ahogy egy rákszűrés alatt történik.

Az intézet vezetője belépett és kicsomagolt egy gyógynövényekkel teli csomagot, amiben rózsa, fekete üröm és levendula is volt, majd miután betette a gőzölőbe, csatlatoztatott hozzá egy hosszú, szintén steril műanyag csövet, ami a gőzt a vaginámhoz vezette. Ennek a beállítása nagyon fontos lépés, hiszen ha túl közelről ér a gőz, az bizony égethet. Lábaimat letakarta egy fehér textillel, hogy alagutat hozzon létre a gőznek. Aztán lejjebb tekerte a fényeket, beállította az időzítőt 20 percre és egyedül hagyott a szobában."

Milyen érzés? 

"Három percen belül a kis szobát betöltötte a friss fűszernövények illata. Mivel a bikinivonalamat gyantáztatom, ezért a forróságot könnyen megszoktam odalent és hálás voltam a félhomályért. 
Mikor már kezdtem volna elszenderülni, arra lettem figyelmes, hogy az ölem lüktetni kezd, a bőröm sokkal hidratáltabbnak és forróbbnak tűnt. A nőgyógyász még az érkezésemkor elmagyarázta, hogy a gyógynövények gőze vérbőséget okoz a medencetáji régiókban. 

Mivel nem voltam érintett, ezért nem tudom megerősíteni, hogy a vaginagőzölés segít legyőzni a gombás fertőzéseket vagy csökkenti az alhasi görcsöket, de az tény, hogy a bőröm sokkal simább és hidratáltabb lett, mintha bármilyen furcsa, ragadós tapintású krémet használtam volna.

A kezelés után azonnal felhívtam a legjobb barátnőmet, hogy elmeséljem neki, hol jártam: ő persze teljesen ledöbbent a vaginagőzölésen. Pláne azon, hogy elmondtam neki, hogy kicsit furcsa érzés felhúzva sétálni a metróhoz. (Nagy kedvem lett volna kipróbálni, hogy a V-Steamnek mekkora hatása van a szexuális örömre, de sajnos vissza kellett mennem dolgozni.)"

Kinek ajánlható? 

"Mindenkinek, aki szívesen próbál ki újfajta kozmetikai kezeléseket, de előtte mindenképpen konzultáljon a nőgyógyászával! Arra pedig készüljön fel, hogy felpörgeti a szexuális energiákat!" 

Magyarországon egyelőre nem találtunk ilyen szolgáltatást, úgyhogy az aktuális árakról sem tudunk beszámolni, de egy külföldi nyaralás alatt kipróbálható az új őrület!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hogy javul-e az időjárás a hétvégére

origo.hu

Elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

borsonline.hu

Egy egész ország imádkozott érte: megtette a bejelentést a kórházból Csonka Bandi

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp már másképp látja: Ma éjjel valami különleges történhet + videó

metropol.hu

Házasság első látásra: máris szerelmes Hilda?

vg.hu

Forradalmat és leárazási hullámot indít az Ikea – de a magyarok nem biztos, hogy örülhetnek

origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

ripost.hu

Kiadták a veszélyjelzést: ez több vármegyét is érinteni fog!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!