ÉLETMÓDI

Kis szerszámmal nagy orgazmus: így juttasd a csúcsra a csajod!

Ne szorongj a méreteid miatt, inkább tanuld meg tökéletesen forgatni a fegyvert!
  • Szerző: S.M.

Noha a kocsmaasztalnál nem így tűnik, rengeteg férfi aggódik amiatt, hogy az adottságaival nem fogja tudni boldoggá tenni a kedvesét, pedig az extrém eseteket kivéve a méret tényleg nem számít. Sőt, a legtöbb férfi alulbecsüli a saját képességeit, mert a pornófilmekben szereplő modellekével méri össze a férfiasságát, azt pedig nem veszi figyelembe, hogy őket külön válogatják erre. 

Az AskMen egyik olvasója éppen ezzel a problémával fordult az olvasókhoz, ők pedig  - férfiak és nők vegyesen - gondosan ellátták tanácsokkal, hogy mit tegyen a gátlásai levetkőzéséhez és hogyan tegye boldoggá a nőjét. 

A kérdés tehát így szólt: 

Mit tegyek, hogy a barátnőm élvezze a kicsi farkamat? 

1. Fedezz fel újabb területeket! 

askmenreaderintx így válaszolt: 

Rengeteg módon boldoggá lehet tenni egy nőt, amihez nem kell pénisz: ott az orális szex, a kezed, a szexjátékok... Tapasztaljátok ki ezeket együtt és biztosan nem fog panaszkodni! 

2. Érezze, hogy szereted és csak őt akarod! 

A tanácsoknak volt még nem volt vége, a kommentelő egyre inkább rátapintott a lényegre: 

Ha azt érzi, hogy odavagy érte, és ő az egyetlen nő a világegyetemben, akivel lenni szeretnél, akkor boldog lesz veled, szépnek, különlegesnek és kívánatosnak érzi majd magát. Ez az érzés nagyon sok mindenre képes, hiszen az orgazmus jórészt fejben dől el. Ha meggyőződik arról, hogy imádod és mindent megteszel azért, hogy kielégítsd, sikerülni is fog, de csak akkor, ha az érzés valódi. A csalfaságot vagy a színjátékot azonnal meg fogja érezni! 

3. Adj neki időt! 

Messyhairdontcare még hasznosabb tanácsot adott, hiszen nő létére pontosan tudta, mire van szükség: 

Hosszú-hosszú játékidő! Az exemnek elég kicsi volt a pénisze, de soha nem bántam, mert rengeteget kényeztettük egymást, csókolózunk, franciáztunk! Addig csinálta, amíg már nem bírtam tovább és mindig előbb elmentem, mint ő, így ebből soha nem volt probléma! 

4. Kommunikáció! 

92GTI16V szerint nincs is ennél fontosabb: 

Beszélgess vele és tudd meg, hogy mivel tudod magadhoz láncolni! Ha elsajátítod az ehhez szükséges technikákat, megtalálod a megfelelő pózokat, azzal az egész életedben nyerni fogsz. De ennek a gyökere az, hogy beszéltek róla! 

És ezeket olvastad már?