Létrehozva: 2017.03.13.

Kiderült, milyen a nő, akit tényleg érdemes feleségül venni

Ne tétovázz, ha megtaláltad! Csak ismerd fel, hogy õ az a nõ, akivel le tudod élni az életedet. Íme néhány jel, ami segíthet.

Szerző Sors Edina

Ha valaki olyan szerencsés, hogy megtalálja a nőt, aki kiszínezi az életét, és a hétköznapok körforgásában sem válik az élet unalmassá mellette, az kapaszkodjon bele és soha ne hagyja el. Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni az életünket! Nem minden nő viselkedik úgy, hogy az együtt töltött percekben megtaláljátok a közös hangot, és még szexinek is tartsd. Viszont ha egy nőben felfedezed a következő adottságokat – ne engedd el többet, mert ő a legalkalmasabb a házasságra!

Okosabb nálad

Minden férfinak szüksége van egy olyan nőre, aki a háttérből segíteni tud neki az élet nehézségeinek leküzdésében.  Azt mondják, hogy minden sikeres ember mögött egy nagyszerű nő rejlik. És ez igaz. A nő képes a férfi keménységét meglágyítani, mégis irányt ad az életednek. Kösd össze életed egy bölcs asszonnyal és akkor értelmet nyer a világ körülötted.

Kedves és gondoskodó

Ez a tulajdonság az egyik legfontosabb, hiszen ez hozzátartozik az otthonteremtéshez. Van olyan nő, aki előre kijelenti, hogy nem akar gyereket. Pedig minden nőben ott rejlik az anyai ösztön.  Érdemes meggyőződni arról, hogy választottad a jövőben szeretne-e édesanyává válni. Tehát jobb, ha olyan nőt választasz, aki nem csupán sikerorientált.

Szépség

A szépség a nő egyik olyan jellemzője, amely örömöt ad. Vannak, akik túlságosan a szépségre, külsőségekre fektetik a hangsúlyt, vannak, akik éppen ellenkezőleg, elrejtik a szépségüket. Ez egy erény, melyet egy tapasztalt nő képes elegánsan viselni.

Szenvedélyes

Az ember tele van szenvedéllyel. Fontos, hogy olyan nőt válassz, aki ezt belőled is kihozza és te is képes vagy lángra gyújtani őt. Ez a szenvedély sokszor kialudhat, de ha egyszer sikerült feléleszteni, akkor később is sikerülni fog.

Bizalommal teli

Nagyon fontos szempont, hogy a nő bízzon benned, persze az is fontos, hogy te magad is megalapozd ezt a tetteiddel. Ez a tulajdonság olyan a házasságban, mint egy ház megerősített alapja. Betonerősnek kell lennie, hogy az építmény ne omoljon össze.

Kompromisszumképes

Előfordul, hogy te is és a választottad egyaránt makacsok vagytok. Egyikőtök sem rugalmas, mindketten kötitek az ebet a karóhoz. A kapcsolatok kompromisszumokra is épülnek, ha tetszik, ha nem. Olyan nőt találj, aki kompromisszumképes, de azért van saját véleménye. Persze adott esetben te is legyél képes ugyanerre.

Energikus

Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Vannak benne nehezebb időszakok, de ha olyan nővel találkozol, aki energikus, mozgékony, hajlandó arra, hogy csatlakozzon hozzád a kalandokban is, akkor könnyebben átbillenhettek a negatív periódusokon.

Megmondja, ha tévedsz

Minden férfinak szüksége van egy nőre, aki kirángatja a sok meggondolatlanságból, amit elkövet. Előfordul, hogy a férfiak dacból, vagy valami más okból olyan döntéseket hoznak, vagy olyat cselekszenek, amit később megbánnak. Ha megtaláltad azt a nőt, aki képes véleményt nyilvánítani, és a szemedbe mondani, hogy tévedsz, akkor az életed pozitív irányba fog haladni. 

Erős és nőies

Gondolom neked is megvan a saját ízlésed a nők terén, de ezek az erő és nőiesség kombinációi. Egy erős nőre lenne szüksége minden embernek, de ne felejtsük el azt sem, hogy a nő a gyengeséget, gyengédséget is magában hordozza. Olyan nőt találj, akivel ha együtt vagy, akkor az esetek nagy többségében pont azt használja, amire neked az adott helyzetben szükséged van. Így közösen teremtetek harmóniát.

Otthonteremtő

Egy nő akkor találja meg a helyét a világban, amikor ugyanolyan jól érzi magát az otthonában is. Amikor pedig a szemébe nézel, akkor te is pontosan azt érzed majd, hogy hazaérkeztél.

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ennél cukibb ma már nem lesz: így örül Puskás Peti mesedalának csöpp kisfia

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza