ÉLETMÓDI

Kiderült: ezerből ennyi nő mond kapásból igent a szexre

Modern világunkban már az ismerkedés sem úgy zajlik, mint évekkel ezelőtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy annyira egyszerû lenne. Ma is egy komplex és összetett folyamatról beszélhetünk - kivéve, ha egy srác elhatározza, hogy a végletekig le fogja egyszerûsíteni az egészet.
címkék:

Ez történt ugyanis, amikor egy férfi kitalálta, hogy a Tinderen végez majd el egy - reprezentatívnak azért nem nevezhető - kísérletet. A kérdés, amire választ akart kapni a kutatása által:

vajon ezerből hány nő mond kapásból igent a szexre?

Ehhez csupán egyetlen szimpla kérdést kellett elküldenie a csajoknak, ami a következő volt: Hey, do you want to have sex? Nem mondhatnánk tehát, hogy túlbonyolította volna a dolgot, ám épp ez volt a lényege.

Elsőre azt gondolná az ember, hogy egy ilyen nyitómondat soha az életben senkinél nem működhet. Ám kiderült, hogy igenis működik. Néha. Számos ismeretlen nő úgy érezte, hogy egy átverés részese, és valami frappáns és eszes válasszal rukkolt elő mint például, hogy: "Nem, köszi, az élet így is mindennap baszogat." Vagy: "Elég gyorsan feltetted ezt a kérdést, remélem, az ágyban tovább bírod!"

Ezerből 189-en válaszoltak neki, ebből 25 pozitív, 95 elutasító és 69 eldönthetetlen válasz érkezett.

Tehát annak ellenére, hogy a legtöbben válaszra sem méltatták, mégis akadt néhány csaj, aki belement a buliba, valószínűleg azért, mert értékelték ezt a fajta őszinte, nyílt és egyenes kommunikációt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?