ÉLETMÓDI

Indítsd orgazmussal a napot! Ez a legjobb fürdőszobai szexpóz!

Ki mondta, hogy reggel nincs idő a szexre? A fürdőszoba minden zuga erre van kitalálva!
  • Szerző: S.M.

Ha ébredéskor az ágyban még nincs is kedved azonnal a kedvesedre mászni, a reggeli rituáléba tökéletesen be lehet illeszteni egy egész napot beragyogtató szexet! 

A közös zuhany nem mindenkinek jön be, és egy álmos reggelen még balesetveszélyes is lehet. Arcot és fogat mosni viszont mindenki szokott - ehhez pedig a mosdóhoz kell hajolni... kapiskálod már? 

Ha anyaszült meztelenül álltok szorosan egymás mögött, akkor nagyon nehéz higgadtnak maradni - pláne, ha még a reggeli merevedés is közétek férkőzik! A kutyapózhoz itt le sem kell térdelni - elég, ha a lány a kád szélébe, a mosdóba vagy a mosógépbe kapaszkodik. A férfiak természetesen tegyék le a fogkefét, hiszen ahhoz, hogy behatolás közben elérjék a partnerük mellét és csiklóját, mind a két kezükre szükségük lesz! Cserébe már kora reggel boldoggá tehetik a kedvesüket, aki így egész nap ragyogni fog! 

Azt talán mondanunk sem kell, hogy figyeljétek magatokat szeretkezés közben a tükörben:  a látvány annyira izgató, hogy a sokszorosára növeli az élvezetet! Egy veszélye viszont van a fürdőszobai szexnek - a vízvezetékek remekül vezetik a hangot az egész házban! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?