ÉLETMÓDI

Íme a szexpóz, ami mindkettőtöknek mennyei kielégülést hoz

A közös orgazmust összehozni, valljuk be, nem a legegyszerûbb feladat. Ha azonban bevettek néhány praktikát, és megtaláljátok a legjobb pózt, nem lehetetlen.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Egyes kutatások szerint az orgazmus gyakoriságának és intenzitásának köze lehet az anatómiához. Ahhoz, hogy megtapasztald a legnagyobb gyönyöröket ismerned kell magad, a tested és a lelked egyaránt. A következő tippek segítségével könnyen a csúcsra jutsz!

1. A méret számít!

Igen a méret valóban fontos, de nem a férfiak péniszéről beszélünk. Azok a nők sokkal könnyebben élveznek el, akiknek nagyobb a csiklójuk és kicsit kijjebb van a nagyajkaktól. Így intenzívebb a súrlódás aktus közben, és egyszerűbb is a csúcsra jutniuk. Ez független a pasi méreteitől.

2. Fontos az elhelyezkedés is!

Sokat számít az is, hogyan helyezkedik el a csikló és a húgycső. Ha nagyon közel vannak egymáshoz, szex közben akár a többszörös orgazmus is lehetséges.

3. A misszionárius póz a legjobb!

Az anatómiai adottságokon nem tudsz változtatni, ha csak nem fekszel kés alá. A misszionárius pózzal azonban a maximumot hozhatod ki a testetekből. Ebben a helyzetben ugyanis minden pont ott van, ahol lennie kell. Mindent elértek és tökéletes nyomás helyeződik oda, ahol szükség van rá.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?