ÉLETMÓDI

Íme, a nők ősi szexmódszere, és azonnal ágaskodik a férfiasság

Legyen ez a reggel a puha ajkaké és az odalehelt csókoké! Repüljetek együtt a vadító kéjben, és egész nap lesz miért mosolyogni!
  • Szerző: A. G.

Nem kétséges, hogy hajnalban a spontán erekció miatt a férfi sokkal kívánósabb, mint a nap bármely más szakában.

Ilyenkor minden érintés sokszorosára korbácsolja fel benne a vágyat! S ha a tettek mezejére lépsz, téged is gyorsan elkap a hevület.

Hangolódj ágaskodó párod hullámhosszára, ne hagyjátok ki ezt a szexélményt! Õsi szokás szerint a száddal közelíts a lényeghez!

1. Határozott légy és lényegre törő!

Bújj a paplan alá, testét végigcsókolgatva araszolj egyre lejjebb, így férkőzz hozzá közel. Közben persze érzékien cirógasd, és ha van rajta ruhanemű, azt finom mozdulatokkal, de gyorsan hámozd le róla.

2.    Izgasd, hogy farkaséhes legyen a szexre!

A szerszáma már bizonyára éledezik, áraszd el hajnali csókos gyönyörökkel!  Rendkívül izgatja a férfit, ha combját, a hasát, a nyakát is cirógatod. De ha közben magaddal is foglalkozol kicsit, még jobban bevadul!

3.   Legyen forró a szenvedély

Lágyan vedd a szádba férfiasságát, először a csúcsán kalandozz. Nyelved hegyét érintsd hozzá a makk legérzékenyebb területéhez, majd emeld el onnan. Ismételd meg többször ezt a kis incselkedést, közben a kezed se tétlenkedjen! Igen, ott alul matassanak ujjaid, ezzel is fokozva a kéjt, amit ilyenkor él át.

4. Öleld körbe forró száddal a lényeget

Dinamikusan, lehetőleg jó bő nyállal dolgozz, úgy igazán kedvére való. Ügyesen használd a szádat, hogy végig érezhesse a forróságot az egész péniszén. Dolgozz nyelveddel a pénisz teljes hosszán, közben folyamatosan váltogatva az erősséget és a technikát. Ne hagyd, hogy monotonná váljon a menet! Rajzolgasd körbe a makkját a nyelveddel, finoman harapdáld az oldalát, majd kényeztesd teljes hosszában a száddal!

5.    Repítsd a mennyekbe!

Amikor már nem tud hová lenni a kéjtől, térj vissza a lényeghez, és fejezd be, amit elkezdtél. Hogy milyen erősen csinálod, az az ő ízlésétől függ: van, akinek nagyon érzékeny a pénisze, de van, aki az erőteljes, határozott szívogatást értékeli igazán. A legnagyobb kéjt az okozza, ha szád körbeöleli, amikor a csúcsra ér. Ha forró nedvét is elfogadod, az a férfi számára a gyönyörök gyönyöre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?