ÉLETMÓDI

Íme, a nők legnedvesebb önkielégítős élményei

A nők nem szí­ve­sen be­szél­nek az ön­ki­elé­gí­tés­ről, pedig ha a szük­ség rájuk tör, ők is ugyan­olyan kí­vá­nó­sak tud­nak lenni, mint a férfiak. Most 5 nő fedi fel intim tit­kát!
  • Szerző: A. G.

A női maszturbációnak számtalan formája közismert, azonban a következő elképesztő történetekből kiderül, hogy még mindig rengeteg izgalmas titkot rejtegetnek a nők.

1. Titanicot játszva

"Első élményemet sosem felejtem el, 11 voltam, amikor átmentem az osztálytársamhoz, egyben nagyon jó barátnőmhöz. A szobájában voltunk, amikor megkért, hogy játsszunk Titanicosat. Amikor megkérdeztem, mire gondol, mondta, hogy simuljunk össze a takaró alatt, és tegyünk úgy, mint a két főszereplő, amikor elsüllyedt a hajó. Bebújtunk a takaró alá, ő rám feküdt, és az ölével elkezdte az enyémet ritmikusan dörzsölni. Akkoriban már kezdtem bizsergést érezni ott lent, de amikor elkezdett mozogni rajtam, teljesen benedvesedtem, és egyszer csak jóleső érzés öntötte el a vaginámat. Ez volt az első igazi orgazmusom és egyetlen leszbikus élményem is egyben." (Dóri, 29)

2. Az öreg is otthon volt

"14 éves korom körül időnként már maszturbáltam, főleg amikor egyedül hagytak a szüleim a házban. Egy ízben arra gondoltam, meglepem magam egy kis kényeztetéssel a fürdőben. A zuhanyzófejet magas fokozatra állítottam. A víz sugarai kellemesen izgatták a vaginámat, hagytam, hogy végigjárja testemet a gyönyör. Nagyon élvezhettem, mert mire kiértem, apám már a konyhában várt és kérdezte, hogy jól vagyok-e, mert furcsa hangokat hallott. Hirtelen nem tudtam mit kitalálni, ezért rávágtam, hogy pókot láttam, és nagyon megijedtem. Aztán bevonultam a szobámba és próbáltam elfelejteni ezt a cikis helyzetet. (Anna, 29)

3. Rezgett a mobiltelefon

15 évesen vettem meg az első vibrátoromat. Egyik nap úgy döntöttem, hogy kellemesen szeretném ismét indítani a reggelemet a takaró alatt. Elkezdtem szépen a rezegtetést, először kívül a csiklómnál, aztán a hüvelyembe toltam a vibrátort, és vártam a hatást. De belépett a nagyim ébreszteni, én pedig  hirtelen felültem az ágyban. Közben a vibrátor kicsúszott, és ott rezgett tovább a paplan alatt. Nagyikám megkérdezte, mi az, mire én azt mondtam, hogy a mobiltelefonom, amit valahogy kikapcsoltam közben... Életem egyik legkínosabb jelenete volt. (Vivien, 25)

4. Kéj a medencében

" Imádok vízben szeretkezni, de nagyon izgat az is, ha önmagamnak okozok gyönyört a medencében. Különösen a masszázsmedence alkalmas erre, hiszen nagy erővel pumpálja a vizet,  és amikor megérzem a víz erőteljes nyomását a hüvelyemen, pár perc alatt elkezd remegni a testem, és elélvezek. Persze volt már rá példa, hogy észrevettek, de engem ez annál jobban felizgat. (Éva, 34)

5. Maszti a lasztin

"Miután szakítottunk az exemmel, bizony sokszor eszembe jutottak a forró éjszakák, amiket együtt töltöttünk. Egyre-másra olyan pillanatokban tört rám a vágy, amikor nem számítottam rá... szóval nagyon kielégületlen voltam. Így történt meg velem az az eset, amikor az edzőteremben a fittballon ülve ugrálva elöntött a forróság. Annyira izgalomba jöttem, hogy még erőteljesebben ugráltam és dörzsöltem a vaginámat a labdához, egészen addig, amíg el nem élveztem. Frenetikus élmény volt, és ebből a többiek mit sem észleltek. (Brigi, 34)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?