Létrehozva: 2016.01.09.

Íme, a nők 5 legnagyobb szextitka

Azt hiszed, bõven volt alkalmad kiismerni a nõi test és lélek rejtelmeit? Engedd meg, hogy kételkedjünk! A legsejtelmesebb részletekrõl, intim titkokról a mégoly bõvérû szeretõ sem beszél!

1. Forró vágy: bármikor és bárhol

Bizonyára benned is él egy kép arról, mely körülmények a legideálisabbak arra, hogy eszelős gyönyört okozz a csajodnak. Diszkrét szoba, vörös selyem, gyertyaláng, rózsaszirom, sejtelmes árnyékok, érzéki illatok... mindez nem rossz persze, de nem biztos, hogy az álomhálószobában valóban kívánós lesz a nőd. Nem megy minden csettintésre! Kevésbé ismert viszont, hogy

a nőre bárhol, de tényleg bárhol és a legváratlanabbul rátörhet a csillapíthatatlan vágy.

Munkahelyen, a közértben sorban állás közben, vagy amikor épp az autót vezeti. Ilyenkor,  akárcsak a férfiak esetében, azonnali megoldás kell! Sok nő ezért hord a táskájában diszkréten egy vibrátort, hiszen az intim eszköz megoldás lehet a kínzó helyzetben. Munkahelyen irány a mosdó, autópályán az első pihenő. Olykor jó szolgálatot tesz a telefon vibrációs funkciója, és szerencsére az is igaz, hogy a játékos női ujjak jól ismerik a mohó csikló gyors jóllakatásának rafinált trükkjeit.

2. Ha nincs otthon senki...

Mit gondolsz, mit csinál otthon a nőd, míg te elmész dolgozni? Nem biztos, hogy megcsal, de

nemcsak főz meg takarít! Bizony, kényezteti magát!

Egyrészt az otthon olyan, mint egy biztonságos burok, mely körbeöleli a nőt, így akár egy-két perc alatt hangulatba lendül. No persze az egyszemélyes szexmenetben tettestársa mindig van, ott a laptop vagy a lejátszó és a fiókból gyorsan előkerülő néhány szexkütyü. Az otthoni maszturbálás egyik nagy előnye, hogy ilyenkor nem áll le egy orgazmusnál a nő, belefér a második, sőt a harmadik numera is. A figyelmes férfi hazatérve akár észre is veheti ezt a huncutságot, hiszen az élvezettől elolvadt vagina mindig lágyabb, egy kicsit talán tágabb is, mint az, amelyiknek nem volt szerencséje a nap során orgazmushoz.

 

3. Ezért kívánja a nő a második menetet!

Néha zavar, hogy miközben igazán fickós kedvedben vagy, a csajod csak mielőbb túl lenne a szexen? Erre is van megoldás, nyüszíteni fog a párod a szerelemért! Létezik egy olyan vaginatitok, ami biztosan megoldást nyújt, de előre leszögezzük, hogy csak bizalmi alapon működő, komoly kapcsolatban szabad bevetni! Ha az aktus során úgy látod, hogy behatolás révén, sőt még külön csiklóizgatás mellett sem tudod a csúcsra juttatni, ne rágd magad szex közben,

engedd útjára a magad gyönyörét - de mindezt óvszer nélkül tedd!

Aztán csak pihegjetek egymás mellett az ágyban és cirógasd a testét. Elképesztő, ami történni fog! Az ondó a maga természetes módján felébreszti a vaginát! Izgalmasan csiklandozza belülről, nedvességével is jelezve, minek is jött el épp az ideje... és meghozza a nő kedvét a szexhez! Ha azt veszed észre, hogy párod visszacirógat, sőt, forró csókot lehel péniszedre, hogy mielőbb újra akciókész legyen, akkor bizony ez történt!

 

4. Amikor megint csak a maszturbálás segít

Sajnos a föntebb vázolt jelenség gyakran fordul elő akkor is, amikor a férfiak - miután részükről véget ért a  szex - édesdeden szunyókálnak az ágyban. Mit is tehetne ilyenkor egy kívánós nő? Persze meg lehet kockáztatni egy ultra-erotikus ébresztést, de sokkal egyszerűbb bevetni az önkényeztetés egyik jól bevált formáját. Így is finom és kéjes a gyönyör. Aztán később vagy beszámol róla a kedvesed, vagy nem.

 

5. Létezik egy varázspozíció: kirobbanó orgazmust hoz!

Annyiféle adat kering arról, hogy vajon a nők hány százaléka képes eljutni a csúcsra. Egy biztos: sokkal több nő - szinte az összes - testileg képes a kielégülésre. A szerelmi gyönyör legtöbbször lelki okok miatt hiányzik. Hidd el, simán teljes lehet köztetek a szexharmónia, amint vége a lelki blokknak.

Sokat segíthet ez a bizonyos varázspóz, ami kimondottan a csikló piciny felületére koncentrálja a kéjt.

A CAT-póz valójában a misszionárius póz továbbfejlesztett változata, tehát a férfi van felül. Viszont miután megtörtént a behatolás, intézd úgy, hogy a csajod összezárja a lábait, te pedig egy kicsit helyezkedj följebb úgy, hogy a csípőtök szinte összeérjen.

 

Így aktus közben a péniszed szinte belefeszül a hüvelybe, sokkal intenzívebb ingert ad a falának, mint bármilyen más pózban, ráadásul így igazán kéjes nyomás éri a csiklót is, az orgazmus szinte elkerülhetetlen!

Ha körkörösen mozogtok, még jobban fokozhatjátok a gyönyört, a legjobb pedig, hogy a CAT-póz segítségével könnyen élhetitek át egyszerre a orgazmust.

 

Fottás: AskMan

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

magyarnemzet.hu

Világháború következik? Putyin megosztotta Oroszország terveit

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben – Egyedül Ukrajna nem ítélte el az oroszországi vérengzést

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza