ÉLETMÓDI

Íme, a 9 legkeményebb tény a péniszről!

Azt hiszed, már mindent tudsz az emberi testről? Nos, szinte biztos, hogy ezekről a tényekről még te sem hallottál. Garantáljuk, hogy most leesik az állad.
  • Szerző: Ripost

1. Napi 11 erekció

Az egészséges működéshez a pénisznek rendszeres erekcióra van szüksége. Ha erre nem kerülne sor, a pénisz elveszíti elasztikusságát, és akár egy-két centivel is megrövidülhet. Épp ezért az agyunk az, amely segít a pénisz karbantartásában: az alvás REM-szakaszában rendszeres erekcióra kerül sor. Egy átlagos férfinak naponta tizenegy erekciója van. Ebből kilencre általában álmában kerül sorés havonta 21 orgazmus számukra az igazán egészséges.

2. Köze lehet a hűtlenséghez

Kutatások szerint minél nagyobbak egy férfi heréi, annál hajlamosabb a félrelépésre.

3. Alapvetően kétféle pénisz létezik...

... az egyik fajta az erekció során mutatja meg igazán, hogy mit tud, akkor nő csak nagyra, míg a másik ugyan nagynak tűnik mindig, de jelentősen nem növekszik meg az erekció során sem. Egyes kutatások szerint a férfiak 79 százalékának növekvő pénisze van, és csupán 21 százalék számít többé-kevésbé állandó méretűnek.

4. Az elhízás is okozhat mikropéniszt

Kutatásokból kiderült, hogy hat centi alatt gyakorlatilag lehetetlen normális szexuális életet élni. A mikropénisz egyébként nem mindig veleszületett tulajdonság, elhízás miatt is jelentkezhet: ilyenkor a zsírszövetek ráhúzódnak a hímvesszőre. Csak a zsírleszívás segíthet!

5. A legkisebb és a legnagyobb is lenyűgöző

A legkisebb emberi pénisz mindössze 1,5 centiméteres volt, míg a legnagyobb mérettel büszkélkedő rekorder 48 centit rejteget a nadrágjában, így többször is előfordult már vele, hogy szalámitolvajnak nézték.

6. Igenis el lehet törni....

Évente több ezer pénisztöréses baleset történik a világban. Általában erőszakos közösülés közben, furcsa szexuális játékoknál, vagy túl heves önkielégítés során. De kutatók azt is bebizonyították már, hogy a hűtlenség a leggyakoribb oka az ilyen baleseteknek.

7. Az átlagos pénisz kisebb, mint gondolnád

A londoni King’s College kutatása 15.000 férfi szerszámának méreteit vizsgálta. Eszerint megállapították,  hogy

egy átlagos pénisz nyugalmi állapotban 9 cm.

Erekció közben pedig 13,2 cm. Ha a te szerszámod mérete erekció közben 10 és 16 cm között van, akkor te is az átlagos férfiakhoz tartozol.

8. Megoldható, hogy a pénisz nagyobbnak tűnjön

Nem csalás, nem ámítás, erre igenis van lehetőség! Mindössze egy kicsit le kell adni a pocakból. Ha ugyanis nem zavarja semmi a panorámát, a lényeg is sokkal impozánsabb lesz.

9. Mutasd az ujjaid, megmondom, mekkora

Az Asian Journal of Andrology szaklapban megjelentetett tanulmány szerint azok a pasik, akiknek a mutatóujjuk rövidebb, mint a gyűrűsujjuk, méretesebb pénisszel rendelkeznek, mint akik fordítva, azaz akiknek gyűrűsujjuk a rövidebb. Mindez állítólag már az anyaméhben eldől, az ott kifejlődő tesztoszteron hatásra.

Azt is bebizonyították, hogy valóban van összefüggés az ujjak hosszúsága és a spermamennyiség között is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?