Létrehozva: 2017.11.07.

Így szeresd jól a párod a csillagjegye alapján

A csillagok állása feltárja a legerõsebb személyiségjegyeket. Azt is könnyedén kiolvashatod belõle, mivel tudsz örömet okozni a párodnak a horoszkópja alapján. Mutatjuk az elemzést!

Korábban már beszámoltunk arról, mi számít igazán az egyes jegyeknek az ágyban és a hálószobán kívül.

Az alábbi asztrológiai elemzésből pedig azt derítheted ki, hogyan tudod jól szeretni a párodat: mik azok az alapok, amik fontosak számára, hogy a kapcsolat hosszú távon fenn tudjon maradni.

KOS (03.21-04.19)

Engedd, hogy őrült dolgokat műveljen, és amikor tudsz, csatlakozz be hozzá. Mondd el neki pontosan, hogy érzed magad vele kapcsolatban, hagyd meg a szabadságát és soha ne irányítsd őt. Így tud majd felnézni rád igazán.

BIKA (04.20-05.21)

Légy jelen számára, bármi is történjen, éreztesd vele, hogy rád valóban számíthat. Ez a jegy biztonságra, megbízhatóságra és hűségre vágyik. Ne próbáld megváltoztatni, fontos számára az elfogadás.  Ne tartogass haragot és maradj mellette akkor is, amikor padlóra kerül. Értékelni fogja, hogy a rossz időkben is mellette állsz.

IKREK (05.22-06.21)

Csinálj valami újat és izgalmasat minden nap. Soha ne válj unalmassá. Engedd, hogy párod szabadon végezze napi aktív feladatait és ne aggódj vagy idegeskedj, ha nélküled is elmegy szórakozni. A legfontosabb pillanat az lesz számára, amikor végre mindenről beszámolhat neked.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

Beszélj vele a lehető leggyakrabban és engedd, hogy kiengedje a mérgét, amikor az szükséges. Öleld, ha arra van szüksége, hogy becézve legyen, de helyet is adj neki, amikor azt kéri. Soha ne válj idegessé azért, mert őszinte veled. Éreznie kell a szereteted és hogy valóban megérdemled őt.

OROSZLÁN (07.23-08.23)

Adj meg neki minden figyelmet, amit érdemel. Emlékeztesd arra, hogy te vagy az a partner, akit valójában akar, és tudatosítsd benne újra meg újra cselekedeteiddel, hogy miért kell veled lennie. Folyamatos udvarlás és bókok, nyilvános megjelenés és hosszú hétvégék kettesben. Partnerük büszke felvállalása a legnagyobb boldogsággal tölti el ezeket a nagyvadakat.

SZÛZ (08.24-09.23)

Hagyd, hogy megnyerje az érveléssorozatot, még akkor is, ha az csak vicc. A dolgokat alakítsd egyszerűvé és egyenessé, mert nem szereti a felesleges játszadozást vagy a félrevezetést. Hagyd, hogy önmaga legyen, éreztesd vele, hogy az összes hangulatváltozásával és mormogásával el van fogadva, később nagyon hálás lesz érte.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (09.24-10.23)

Ölelgesd, dédelgesd és mondd el neki, mennyire tetszik és legyél pozitív hatással a motivációra. Állj mellette, amikor szomorú és inkább kitérne az utadból, csak hogy jobban érezze magát. Soha ne törj ki dührohamban amikor a közeledben van, azt ugyanis nagyon rosszul viseli ez a kifinomult jegy.

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Éreztesd vele, hogy mennyi mindent képes átlátni és felelősséget vállalni az életben - még ha nem is. Engedd, hogy fizesse a számlát vagy megajándékozzon, és hencegjen amikor úgy tartja kedve. Mindig pozitívan szemléld a dolgokat, ha vele vagy és éreztesd a törődésed. Hagyd, hogy néha visszavonuljon barlangjába, és ami nagyon fontos: ne hagyd el amikor épp beléd mar a skorpió, akkor van a legnagyobb szüksége a szeretetedre.

NYILAS (11.23-12.21)

A lehető leggyakrabban lépj vele kapcsolatba, fontos számára a mindennapos együttlét, ugyanakkor a nagyon privát szférájába csak nehezen fog beengedni. Legyél körülötte a lazulós napokon. Készíts neki kávét és palacsintát, és ne várj köszönetet - bár biztosan kapsz. Játssz a hajaddal és nézz a szemébe, amikor beszélsz vele.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.22-01.20)

Mondogasd neki, hogy mennyire okos és szorgalmas, dicsérd. Ne felejtsd el emlékeztetni arra, hogy nem kell tökéletesnek lennie, és segíts neki ellazulni, mivel hajlamos túlhajszolni magát. Támogasd mindennemű törekvéseit és hass ösztönzőleg álmai elérésére. Még véletlenül se állj ezek útjába, ha hosszú és gyümölcsöző kapcsolatra vágysz vele.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

A titok: mindig mosolyogj, légy pozitív ha vele vagy. Bármennyire is hihetetlen, fontos számára a dicséret és a testi kontaktus. Éreztesd, hogy mennyire törődsz vele, amellett, hogy nagyfokú szabadságban is részesíted. Főzz valami finomat ha rossz passzban van és ne csinálj viccet az érzéseiből. Soha ne kelts benne rossz érzést ha pihenésre vagy ellazulásra vágyik, mert a legtöbb munkát akkor végzi, amikor senki nem figyel rá.

HALAK (02.20-03.20)

Iránta való szeretetedet fejezd ki a nyilvánosság előtt. Támogasd sokrétű érzelmeit, még akkor is, ha némelyik kissé irracionális. Ne tegyél több nyomást rá, mint amennyit már magára tett. Mondd el neki, hogy mennyire szereted, de győződj meg róla, hogy cselekedeteid még hangosabban bizonyítják ezt. Fontos, hogy meg tudd nevettetni és igyekezz nem zaklatottá válni jelenlétében, ugyanis azt fogja feltételezni, hogy elveszítetted érdeklődésedet irányában.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza