ÉLETMÓDI

Így simogasd a csiklót, hogy élete orgazmusát élje át a nő

Simogasd, masszírozd, leheld, préseld - partnered eszét fogja veszteni a gyönyörtől, ha úgy érsz hozzá, ahogyan eddig soha.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Szerencsére a legtöbb férfi egyre több figyelmet szentel ennek a rendkívül érzékeny testrésznek, mely a nők örömforrásának legbiztosabb kulcsa. De nem mindegy, hogyan érj hozzá ahhoz, hogy, tényleg fergeteges legyen a kéj.

1. Kezdj hozzá lassan

A leggyakoribb hiba a csikló izgatása közben, ha túl hevesen ingerlik azt. Érintsd meg lágyan, óvatosan, simogasd gyengéden és hagyd, hogy a nő egyenesen követelje az erősebb mozdulatokat. Így biztosra veheted, hogy kellemes élményt okozol, ráadásul egyre jobban felkorbácsolod partnered vágyát.

2. Használd több ujjadat is

Ne elégedj meg azzal, hogy egyetlen ujjaddal stimulálod a csiklót. Add át magad a játéknak, cirógasd több ujjaddal, használd tenyered vagy kézfejed is. Mindegyik más-más élményt fog okozni a nőnek, az extázis garantált.

3. Síkosíts

Akárcsak a pénisz, a csikló is nagyobb mámort él át, ha síkos kézzel érnek hozzá. Nem csak partnered fogja jobban élvezni a mozdulatokat, de neked is könnyebb dolgod lesz, ha kevés síkosítót használsz, esetleg nyáladat használod erre a célra. Testápolókkal és olajokkal inkább ne kísérletezz, mert ezek kellemetlen irritációt is okozhatnak ezen az érzékeny területen.

4. Tedd változatossá a mozdulatokat

Simogasd a csikló hegyét körkörös irányba, vedd két ujjad közé a csiklót középső-alsó szakaszát és óvatosan, ritmusosan préseld. Tenyereddel masszírozd lágyan, fel-le irányba ingereld ujjbegyeiddel - legyen az izgatás izgalmas játék, melyben megleped a partnered! Amikor már egész teste sóvárog a beteljesülésért, ő maga fog segíteni abban, melyik mozdulat legyen az, amelyiket végül ne hagyj abba egészen addig, míg élete orgazmusát éli át.

címkék:
És ezeket olvastad már?