Létrehozva: 2016.03.28.

Így repít a mennyekbe egyetlen éjszaka!

Ez legyen a legforróbb kaland! Így tedd tökéletessé az egy éjszakára szóló szerelmet!

Az egy éjszakás kaland olyan, mint egy nagy adag sült krumpli: nem tápláló, nem fogsz tőle hosszú időre jóllakni, a szívednek sem tesz jót. De néha mégsem lehet neki ellenállni. 

Felmérések szerint soha nem kereste annyi nő a szex ilyen kötetlen formáját, mint manapság: vagy legalábbis soha nem voltak ennyien nyitottak az ötletre. 

De hogyan csináld, hogy biztosan felejthetetlen legyen az az egyetlen éjszaka? Íme a szabályok: 

1. A kezdet: Légy magabiztos! 

Legyen az egy zsúfolt bár, vagy egy kibírhatatlanul hosszú sor egy hivatalban: bárhol is akadjon össze a tekintetetek, ha odasúgod, hogy "Ki akarsz jutni innen?", utána ne jöjj zavarba! Ne kapd el a pillantásod, ne félj a visszautasítástól, hanem legyél magabiztos, udvarias és nyitott arra, ami következik.

Ne felejtsd el: mindketten ugyanazon az oldalon álltok és mindkettőtök számára világos, hogy miről szól ez a helyzet. Ha így folytatod: "csak ma éjszakára, rendben?", azzal csak feldühíted a nőt és elveszed a kedvét az izgalomtól.  

Ne legyél túl komoly sem: nem az életedet, csak az ágyadat akarod vele megosztani - lehetőleg úgy, hogy ne aludjon el az első fél órában a dumádtól. 

Legyél tehát kedves és szellemes: ez egyszeri és megismételhetetlen alkalom, amiben van valami bájosan ártatlan - egészen addig, amíg édesen bűnös nem lesz! 

2. A folytatás: Legyél vidám és felszabadult! 

Soha ne kezdd azzal, hogy "Feljössz hozzám?" Ez túl direkt és menekülésre késztet. Mindig legyen valami ürügy, amibe bele lehet kapaszkodni - egy kivételesen finom  bor, ami véletlenül épp be van hűtve, vagy egy lemezritkaság, amit feltétlen hallania kell! 

Ha már elindultatok, mondd meg a címet, hogy hová fogtok menni: legyen lehetősége arra, hogy egy biztonsági sms-ben elküldi a barátnőinek. Ezzel biztosítod arról, hogy nem vagy sorozatgyilkos, de mégsem úgy fogalmazol: "Tényleg nem vagyok pszichopata!"

A taxiban ne támadd le: elég egy csók és hogy fogod a kezét. Lehet, hogy az első útja a fürdőszobába vezet majd, de az biztos, hogy nem a hátsó ülésen akar a tettek mezejére lépni! 

3. A lakásban: Legyél figyelmes!

Az elején biztosan kicsit kényelmetlen lesz a helyzet: tegyél fel valami zenét, dobj össze egy kis harapnivalót, hogy legyen időtök feloldódni. A ha pedig eljutottatok a hálószobáig, vegyél elő gumit! 
Nem tudhatod, hogy ő hol járt, ahogy ő sem tudja, hogy te milyen múlttal érkezel: az, hogy óvszert tartasz az éjjeliszekrényen, nem elbizakodottságot jelent, hanem figyelmességet!

Szex közben pedig ne kérdezősködj: csináld, ahogy eszedbe jut. A nők rá fognak vezetni, hogy nekik mi esne éppen jól. Koncentrálj a nő orgazmusára: ehhez kell több idő és odafigyelés. Ha pedig nem jön össze, ne görcsölj rá: a gyengébbik nem tagjai csak nagyon ritkán tudnak elmenni a legelső alkalommal. Reggel talán majd sikerül...

4. Szex után

Az összebújás jól esik, de ne legyél túl rámenős! Ne vallj szerelmet, ne hívd reggelizni az anyádhoz, mert biztosan menekülőre fogja! Ajánld fel neki az ingedet, ami takarja a fenekét - így méltósággal tud kimenni a fürdőszobába. A ruháit szedd össze a földről (és a konyhából meg a tévé tetejéről), de ne tedd az ajtó mellé! Ezzel azt mondod: "Ideje készülődni!" Csak terítsd egy szék hátára őket. 

5. Az éjszaka után: főzz kávét, de ne csinálj reggelit! 

Ha még reggel is nálad van, akkor se rohand le! Az egyéjszakás kalandok érzelmileg legnehezebb része másnap reggel jön el. Ha azonnal bújik a cipőjébe, ne tartsd vissza, ne könyörögj, hogy maradjon még egy kicsit! 

Ha viszont ébredés után nem ugrik ki az ágyból, finoman megölelheted: hátha van kedve egy következő körhöz! 

Ha figyelmes akarsz lenni, kínáld vízzel és fejfájás csillapítóval: nagy eséllyel ugyanolyan másnaposak vagytok mind a ketten. 

Amikor indulni készül, de még nem kérted el a számát, itt az alkalom, de nagyon fontos szabály, hogy ne kérd el, ha nem akarod felhívni! Mindketten tudjátok, hogy ez csak ennyiről szólt - nem kell magyarázkodni, mert azzal biztosan a lelkébe taposol! 

Csókold meg alaposan, hogy lezárd az emléket és hagyd, hogy mind a ketten induljatok vissza a saját világotokba!  

forrás: Men's Health

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Kudarcba fulladt Dobó Ági nyaralása, megtudtuk, mi történt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza