ÉLETMÓDI

Így lehet az egy éjszakás kalandból szuper kapcsolat

Általában az egyéjszakás kaland tényleg csak ennyi, de megeshet, hogy egy életre szóló szerelem szövődik belőle. Nézd meg, hogyan alakulhat minden úgy, mint a mesében!
  • Szerző: Z.B.

Nem mindig kell az egyéjszakás kalandnak befejeződnie. Lehet, hogy pont egy ilyen vad estén találod meg a partnert egy tökéletes párkapcsolathoz. Megtörténhet!

1. Egy ártatlan reggeli, ami örökre szól!

Akik átélték azt mondják, hogy a reggeli hatalmas vízválasztó, ha egyéjszakás kapcsolatról van szó. Általában vagy az egyik, vagy a másik fél már lelép az éjszaka közepén, de az biztos, hogy a kávét már nem várja meg. Ha együtt kajáltatok, akkor beszélgetni is fogtok, így jobban megismeritek egymást, amit valószínű, hogy újabb találka követ majd.

2. Barátság extrákkal

Van esély rá, hogy hosszútávú kapcsolat alakul ki egy röpke légyottból, ha a előtte barátság volt köztetek. Ismeritek egymást, mint a testvérek, tudjátok a titkokat,

ha a kémia is működik, elkészült a tökéletes recept!

3. Ne görcsölj rá!

Ha úgy érzed, hogy te többet is szeretnél fontos, hogy az utána következő napokban ne ragadj rá. Ne hívogasd, és ne zaklasd üzenetekkel. A pasik ettől menekülnek ki a világból. Engedd, hogy a saját tempójában haladjon a dolog. Ha van jövőtök, akkor ő is ugyanígy érzi, és keresni fog majd.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?