ÉLETMÓDI

Így csókold a csiklót, hogy eszét veszítse a nő

Legyél az orális szex nagymestere, és kényeztesd úgy a párod, ahogyan álmaiban sem gondolta volna.
  • Szerző: THE:D

Az orális szexet nem lehet megunni, de fűszerezni és izgalmasabbá tenni sosem árt. Ha ezeket a lépéseket követed, párod a lábaid előtt hever majd.

1. Használd a teljes nyelved

Ahhoz, hogy a nő lázba jöjjön, először puha, lágy mozdulatokkal közelíts. Vesd be nyelved teljes felületét, puhán nyald végig csiklóját lassú, hosszú mozdulatokkal. Tarts közben néha pár másodperces szünetet, hogy alig várja a folytatást.

2. Játssz az ajkaiddal

Nedvesítsd be ajkaid, és puha felületével simogasd a csiklót és a szeméremajkakat. Hagyd enyhén nyitva a szádat, de nyelvedet ne használd, csak érezzétek egymás bőrét.

3. Csókold finoman

Finoman vedd ajkaid közé a csiklót, és az ajkaiddal körülvett területet kényeztesd a nyelveddel. Még mindig maradj érzéki és lágy. Mintha a csikló helyett szádban a nyelve lenne, úgy csókold, ahogyan egy romantikus, meghitt estén csókolnád a nőt.

4. Hevülj fel, szívd érzéssel

Amikor már a nő szinte beleremeg a szenvedélyesebb folytatás iránti vágyba, fogd ajkaddal kissé szorosabbra csiklóját, és óvatosan képezz vákuumot. Fokozatosan kezdd el szívogatni a csiklót, figyeld párod reakcióit, és csak addig folytasd, amíg nem okozol neki fájdalmat. Imádni fogja ezt a mozdulatot, főleg akkor, ha közben nyelveddel továbbra is simogatod őt közben.

5. Juttasd el a csúcsra

Már csak másodpercekre vagytok a mindent elsöprő orgazmustól. Ajkaddal távolodj el kicsit, nyelved hegyével pedig apró, gyors köröket írj le csiklóján. Az igazán érzéki beteljesüléshez ujjaiddal finoman masszírozd szeméremajkait, és hagyd, hogy elolvadjon a gyönyörtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?