ÉLETMÓDI

Hihetetlen tempó: 10 ezer nőt tett magáévá és napi kétszer maszturbált

Mennek a találgatások, vajon tényleg meg lehet-e csinálni ezt. Akad, aki a gyakorlat híve, és meg is próbálja. Végül is mit veszít, ha nem lesz meg a tízezer?
címkék:
  • Szerző: J.D.

A legendás pankrátor, Ric Flair legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy azt állította: élete során már tízezer nő megvolt neki. Akkor mindenki felhördült, sokan kételkedtek, és hangot adtak annak, hogy már csak azért sem lehetséges, mert nem volt ennyi ideje a versenyek mellett, meg persze néha nyilván aludt és evett is.

A most 68 éves legendás pankrátor legutóbbi nyilatkozatában még erre is ráfejelt. Nem mást állít, mint hogy a tízezer nő megdöntése mellett ő bizony napjában kétszer maszturbált.

Az interjúban azt is elmesélte, hogy egyszer totál kiakasztott egy pszichológust. Ugyanis amikor az rákérdezett, mennyit iszik egy nap, Ric elmondta, hogy húsz éve miden nap megiszik tíz sört, és nagyjából ugyanennyi felest is.

A kételkedők persze gúnyolódnak, hogy vajon míg az egyik nő öltözött, és a másik várt az ajtaja előtt, tíz perccel a mérkőzés előtt – vajon akkor intézte el magát, miközben a másik kezében egy sörös dobozt tartott? A legendás sztár azonban mit se törődik a gúnyolódókkal, boldogan éli öreg napjait párjával.

Az biztos: a férfi óriási legenda a pankrátorok világában, és a rajongók bizonyára elnéznék neki, ha esetleg néha lódított egy picit...

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?