ÉLETMÓDI

Havi 21 orgazmus ezt teszi a férfival!

Szeresd egészségesre a párod! Nemcsak a lelkének, a testének is jót tesz!
  • Szerző: S.M.

Annak a férfinak, aki havonta 21-szer elmegy, akár 22%-kal kisebb az esélye a prosztatarákra, mint a kevésbé szerencsés társainak, akiknek csak havi 4-7 orgazmus jut.

Ezt a számot egy, a Harvard Medical School kutatói által végzett vizsgálatsorozat végén kapták: 18 éven keresztül követték 32,000 férfi egészségi állapotát és szexuális szokásait.

Az eredmények elemzésénél természetesen figyelembe vették a férfiak táplálkozási szokásait és életmódját is - a prosztatarák-szűréseken való részvételükkel együtt.

A jelenség magyarázata, hogy a gyakori ejakulációval könnyebben távoznak a régebbi, megbetegedésre hajlamos sejtek és gyorsabban keletkeznek frissek és újak - így segítve a prosztata egészségét. Az eredmények azért különösen biztatóak, mert az ejakulációnak nem találták semmiféle kockázatnövelő hatását - magyarul ártani biztosan nem tud a dolog.

Arról nem szólnak a publikált eredmények, hogy az ejakulációt milyen módszerekkel kell elérni: a maszturbáció, a kölcsönös kézimunka, az orális szex és a meghitt együttlétek egyformán célravezetőek lehetnek!

forrás: Daily Mail

És ezeket olvastad már?