ÉLETMÓDI

Használd ki a reggeli merevedést! Íme, a legvadabb pózok

Mi mással is kezdenéd a reggelt, mint egy kiadós szexszel. Ahhoz, hogy a gyönyör tökéletes legyen és a napod mosolygósan induljon, íme néhány póz, ami biztosan felturbózza az adrenalin szinted.

A reggeli szex forró és érzéki. Itt az ideje, hogy kipróbáljatok új pózokat! Mutatjuk a legjobbakat!

Az érzéki vontatóhajó

Egy kora reggelen nem is kell ennél több! Ha már túl vagytok az előjátékon, és már kiment a szemetekből az álom, akkor üljetek egymással szembe, majd a nő guggoljon rá a férfi merev péniszére. Ezután feküdjetek hanyatt és kulcsoljátok át egymást a lábaitokkal. Ez a póz lehet bonyolultnak hangzik, de megéri kipróbálni, mert olyan gyönyörben lesz részetek, mint amilyenben még soha.

 

A gyönyör csúcsa

Az egyik legegyszerűbb és egyben a legizgatóbb reggeli póz. A férfi kinyújtott lábbal ül az ágyon, a nő pedig háttal szépen beleguggol a duzzadó hímtagba. A férfi pénisze izgatni fogja a G-pontot is.

 

A gyönyör elkerülhetetlen. Teljesen vadító a mozgó popsi látványa.

Az érzéki kanál

Ha már profik vagytok a reggeli szexben, akkor próbáljátok ki ezt a pózt is. Biztosan feldobja a napot. Ebben a pozitúrában feküdjön a férfi a nő háta mögé úgy, hogy a testetek fedésben legyen. Majd ezután hátulról jöhet a behatolás. Így szabad útja lesz a pénisznek. A gyönyör pedig, amit ez a póz nyújtani fog utánozhatatlan.

A tuti nyolcas

Ez a póz szintén a női orgazmust segíti elő. A titok pedig a párnákban rejlik. Tegyetek a csípő alá néhány párnát. A lényeg az, hogy a medence magasabban legyen, mintha a nő simán az ágyon feküdne. Ezáltal a hüvely is más szögben áll, így a férfi pénisze is más módon dörzsölődik hozzá. Ezután már nincs más dolgotok, csak a szokásos misszionárius pózt felvenni. Az hatása összehasonlíthatatlanul jobb, mint az eredeti verzióé.

Juss a mennyekig

 

Ez az orgazmusok királya. Nem meglepő, hogy szintén a misszionárius pózt fejlesztették tovább egy kicsit. A lényege, hogy a férfi lábai nem a nő lábai között vannak, mint normál esetben. Hanem a nő lábai vannak belül. Ezzel foglyul ejtitek a péniszt és hatalmas gyönyörben lesz részetek. A szimultán orgazmus garantált. Lehet ennél jobban kezdeni egy reggelt?

A pókháló

 

Az egymásba gabalyodás fontos része a szexnek, hát még a reggeli szexnek. Ehhez az akciódús pózhoz nem is kell nagyon felébredni. Ha már félálomban vagyok finoman fordulj a párod felé, majd egyszerűen gabalyodjatok össze. Nincs annál szebb, mikor orgazmusra ébredsz.

Szemtelen kanál

 

Ha már aludhattok kis és nagy kifliben, miért ne szexelhetnétek is így? Szintén nem kell felébreszd a párod hozzá, majd az élvezet felébreszti. Csak bújj hozzá hátulról és hatolj belé. Ebben a pózban a kezeddel tudod plusz gyönyörhöz juttatni a szerelmedet, hiszen eléred a csiklóját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?