ÉLETMÓDI

Hajnali szextipp: így érintsd meg a nőt, hogy megőrüljön az ágyban

Magától értetődő dolog, de ha észben tartod, te leszel a szexisten a szemében!
  • Szerző: S.M.

Vannak olyan mozdulatok és érintések, amik mindenkinek bejönnek, ám az érintés módja és ereje mindenkinél másképp működik. Az ember hajlamos magából kiindulni, azaz feltételezni, hogy az, ami neki jó, az jó a másiknak is, és szeretné vele megosztani a gyönyörteli érzést. Ezzel viszont alaposan mellé lehet nyúlni - akár szó szerint is! 

A férfiak általában az erősebb érintésekre reagálnak, hiszen a nők nemi szervei kiszolgáltatottabbak: érzékenyebb a bőrük és több idegvégződésük van "szem előtt". Elég csak a csiklóra gondolni: ha úgy nyúlsz hozzá, ahogy magadhoz szoktál, abból sóhajok helyett sziszegés lehet! 

Ébredéskor a nők teste még inkább érzékeny, hiszen az alvás közben kisimulnak az idegek és ellazulnak az izmok - gondolj csak a kedvesed forró és puha bőrére, ahogy melletted szuszog! 

Ezért, ha csókokkal ébreszted, érintsd meg sokkal finomabban! Persze azért ne csiklandozás legyen a dologból, mert könnyen azt hiheti, hogy bogarak mászkálnak rajta az ujjaid helyett... 

Ahelyett, hogy feltételeznéd, hogy mi esik éppen jól neki, kérdezz! Simogasd és érintsd meg ott, ahová a kezed visz, de közben faggasd finoman, hogy hogyan is szeretné: lassabban, gyorsabban, erősebben, gyengédebben... - hidd el, az útmutatást te is imádni fogod, ő pedig hatalmas orgazmussal hálálja majd meg! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?