ÉLETMÓDI

Hajnalban használd az ujjaidat és nagyobb lesz a szexgyönyör

Kihoznád a maximumot egy-egy orgazmusból? Akkor izgasd párodat mindenféle módon! Nem is gondolnád, milyen csoda rejlik az ujjaidban. Vess be mindent és élvezzétek a gyönyört!

A hálószobában egyértelműen a nemi szerveké  illetve a  szátoké a főszerep, az ujjtechnika az utóbbi időben mintha kevésbé lenne fontos. Pedig érdemes lenne használni ujjaidat, hiszen egy-egy érzéki érintés párod testének bármely területén robbanásszerű kéjt okozhat.

Mindegy, hol játszol velük

Ujjaid finom játékszerek, lágyan cirógatnak, huncutul csiklandozzák  párod bőrét. Egy-egy gyengéd érintés a hajnali órákban  mindennél többet ér. Legyen szó akár a péniszről, akár a csiklóról, hiszen nem csak a nyelveddel idézheted elő a tökéletes gyönyört.

Ha csak sejtelmesen, lágyan nyúlsz a párodhoz, szexuális vágyát olyannyira felfokozhatod, hogy szinte remegni fog a következő érintésedért.

A cirógatás által erotikára hangolódik a test

Csiklandós vagy? Nem gond. És nem kell félned, hogy az ujj-játéktól kitör belőled a nevetés. A cirógatás ugyanis már a szex része, tested ilyenkor minden idegszálával az erotikára hangolódik, ilyenkor csak a kéj a lényeg. Jólesik az efféle kényeztetés a pasiknak is, a nők pedig egyenesen imádják, ahogy puhán, szinte légiesen eljátszadozik a férfiujj a mellbimbókkal. 

Kalandozz a köldök környékén is. Aztán bátran merészkedj lejjebb. A combok belső fele kifejezett erogén zóna. Óvatosan haladj a nő lábai között a gyönyörzóna felé.

Arra vigyázz, hogy az ujjaiddal térképezz fel minden apró centimétert a testén, de a csiklót hagyd a legvégére. Akkorra már annyira felforrósodik a párod, mint még soha.

Felér egy csókkal

A leheletnyi ujjmozgás felér egy érzéki csókkal is. Ha azonban fokoznád a vágyat, akkor a párod puszilgatása közben a száját is finoman ingerelheted az ujjaiddal. Ujjbegyedet saját nyáladdal nedvesítsd be, így húzd végig az ajkain, majd körkörösen, kéjesen  mozgasd, hogy teljesen bevaduljon tőle.

Karmolni szabad

A szexbe belefér egy kis fájdalom is, hiszen a gyönyört és a fájdalmat olykor igazán keskeny határ választja el egymástól - pláne ha már belemelegedtetek a szexbe. Hidd el, nincs olyan ember, akit ne izgatna fel, ha aktus közben a hátát karmolásszák.

Azért csak óvatosan, mert súlyos sebeket is ejthetsz a párodon. Az aktus alatt a gyönyör elnyom mindent, szex után azonban érződhet a fájdalom.

Szexi masszázs a gyönyör előszobája

És ha még belefér az időtökbe, egy kényeztető masszázzsal zárhatod a reggeli szexszeánszot. Ha teheted, használj masszázsolajat. Így könnyebben tudsz az ujjaiddal játszani.

A kezdeti hátmasszázs után csúsztasd lejjebb a kezed és jöhet a fenék, majd a kéjes részek. Ha így teszel, akkor nem múlik el orgazmus nélkül az alkalom.

Ragadj tollat, írj levelet

Ha épp nem okozol közvetlen szexuális élményt játékos ujjaiddal, ragadj tollat velük! Vess papírra néhány sort, akár egy-két rövid mondatot. Rejts a szövegbe szexuális tartalmú apró üzeneteket. Levélkédet rejtsd a zsebébe, megbizsergeti majd párodat, amikor napközben megtalálja.

Egy ilyen apró figyelmesség után biztos lehetsz abban, hogy  a következő éjszakátok is bujára sikerül majd.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?