ÉLETMÓDI

Felrobbantotta a netet a vaginaszendvics

Jennifer Mayers saját bevallása szerint elsősorban feleség és anyuka. Ennek szellemében postolt Twitterre egy fotót, melyet kicsit viccesnek és még inkább tanulságos kritikának szánt, végül rosszul sült el. Mi pedig nem is értjük, hogyan gondolhatta ezt egyáltalán jó ötletnek!
  • Szerző: Ripost

A fotó, amit kirakott, két szendvicsről készült. Mondhatjuk, hogy vaginaszendvicsről, mert az ételekkel azt akarta megmutatni, milyen tiszták és ártatlanok az ő lányai. Bezzeg a romlott és feslett Taylor Swift mennyire nem ártatlan már. Hogy a fél világ által imádott énekesnő valójában mennyire romlott vagy feslett, arról persze fogalmunk sem lehet, ahogy vélhetően ennek az anyukának sem.

De hogy nincs teljesen tisztában a női nemi szervvel, az egészen biztos. A bal oldali szendvics Taylor Swiftet, a jobb oldali pedig a posztoló nő lányait testesíti meg a rövid leírás szerint.

Az hagyján, hogy ez a kritika (ahogyan később az anyuka nevezte: "szatíra") mennyire bántó és ízléstelen, de ráadásul anatómiailag is problémás. Az anya ugyanis hiába gondolja, hogy a női nem szerv formája, a kisajkak mérete megmutatja, milyenek az adott nő szexuális szokásai, ez nem igaz. Egész egyszerűen figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy nem csak az orrunk, a lábfejünk vagy éppen a köldökünk különbözik, de ugyanez igaz a vaginára is. Életkortól és szexuális szokásoktól függetlenül.

Persze hatalmas visszhangot keltett a fotó. Voltak, akik egyetértettek vele és jót nevettek. Sokan viszont felháborítónak és pofátlannak találták. A legjobb mégis talán azok reakciója, akik egyszerűen továbbgondolták a dolgot. És úgy csináltak viccet az esetből, hogy magát az eredeti fotót figurázták ki. Megmutatva, hogy szerintük milyen lenne a saját vaginájuk, ha szendvicsnek érezné magát:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?