Létrehozva: 2015.08.06.

Fagyaszd le az orgazmusod! Nagyot robban a szexbomba

Te is vágytál már arra, hogy pároddal órákig szeretkezzetek? Egy kis gyakorlással kontroll alatt tarthatjátok magatokat. A hosszú együttlétnek számtalan titkát tárjuk most fel!

A férfiak többsége nem tudja kivárni az ágyban, hogy partnere eljusson a csúcsra, mivel már jóval előbb elélvez. Pedig az orgazmus lefagyasztása megtanulható és nem is kell sokat szenvedni hozzá.

Nyúlj magadhoz, amikor teheted

Sok helyen még mindig tabu a maszturbáció, pedig nem csak a tested működését ismered meg ezáltal, hanem a az orgazmus folyamatát is. Fiúk, lányok egyaránt profitálhatnak belőle. Nőként megismered mik azok a pontok a testeden, amik érintésére feltétlenül szükséged van ahhoz, hogy eljuss a gyönyörig.

Így ha érzed, már jó úton haladsz, akkor fogd vissza magad. Ha vársz a beteljesüléssel a végeredmény bombaként fog robbani.

Pasiként sem árt, ha sokszor magadhoz nyúlsz. Sok férfinak kínos társa mellett önmagát kényeztetnie, pedig hasznos lehet. Hiszen, ha sűrűn jutsz el a csúcsra, akkor a következő együttlétnél már tovább fogod bírni az iramot.

Hosszú előjáték sem akadály

Az előjáték során figyelj mindig a másikra. Ha érzed magadon, hogy közel a végzet, akkor válts pozitúrát! Ne hagyd, hogy a partnered tovább dolgozzon rajtad. Kényeztesd őt egy kicsit! Ha rá figyelsz, akkor a saját orgazmusod háttérbe kerül és lejjebb megy egy kicsit a libidód.

 

Szex közben várj

Nem jó trükk, hogy szex közben anyukádra vagy esetleg számodra szexuálisan közömbös dolgokra gondolsz. Megmérgezheted vele magát a szexet sőt akár a kapcsolatot is. Hiszen lehet a következő együttlétnél bármilyen szexi is a párod, az otthonkás becsavart hajú szomszéd néni fog az eszedbe jutni. Így pedig már a merevedéssel is gondod lehet.

Ha együttlét közben érzed, hogy nem bírod tovább, állj le és jó erősen szorítsd meg a péniszed tövét. Ezzel megakadályozod az ejakulációt, a libidód is lejjebb megy egy kicsit. Újra belevághatsz az élvezetekbe.

A prosztata titkai

Sokan vallják végső fegyverként a prosztata megnyomását az együttlét során, ha már közeleg az idő. Ilyenkor a herék és a végbél közti pontot kell erőteljesen megnyomnod. Azonban vigyázz, a túl erős nyomás hatására a prosztatád sokkot is kaphat. Ilyenkor rettentő kellemetlen remegést tapasztalhatsz és az esti szexnek végleg annyi.

Orgazmus ejakuláció nélkül

Ha a legtökéletesebb orgazmust szeretnéd elérni, törekedj erre. Maga a gyönyör az agyban játszódik le, számos hormon felszabadulásának hatására. Ha már olyan közel vagy a végéhez, hogy úgy érzed, nem bírsz megállni, akkor is lassíts és alkalmazd a pénisz szorító technikáját.

Gondolatban pedig vonatkoztass el a gyönyörtől. Ha ügyes vagy, az agyad lejátssza neked az orgazmust anélkül, hogy ténylegesen elmennél és a merevedésed a múlté lenne. Így tovább folytathatod az aktust úgy, hogy egyszer már elmentél, de igazából mégsem. Fantasztikus érzés lesz, meglátod!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

metropol.hu

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt – rettenetes, amit az üzletben találtak

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól