ÉLETMÓDI

Ezt sose mondd a pasidnak, méreten aluli férfiasság esetén!

Hiába a kölcsönös gyönyörként megélt szex, néhány rossz időben és rosszul odavetett mondat agyoncsapja az orgazmust. Sőt, akár a kapcsolatodat is tönkrevághatod, ha bizonyos helyzetekben szólsz rosszul...

A férfiasság mérete igenis számít mindkét nem esetében! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy kisebb péniszű partnerrel nem lehet jó a szex. Fantasztikus gyönyöröket élhettek át együtt - centiktől függetlenül -, de akárhogy is... a pasid tudatában van pénisze adottságainak, így nagyon fontos, hogy ezt te nőként hogyan reagálod le. Mindenképpen úgy kell viszonyulnod a méretkérdéshez, hogy ne essen csorba párod önbecsülésén.

Add meg neki azt, hogy igazi csődörnek érezze magát melletted!

Hogy ne érjen meglepetés az első konkrét szex alkalmával, érdemes már előtte tapogatóznod a nadrágjában.

Amennyiben szerényebb méretet tapintottál, mint amire igazán vágysz, akkor a következőket mindenképp tartsd a szemed előtt:

1. Ne mondd neki, hogy milyen nagy

Ezt semmiképp ne, főleg nem sajnálkozásból, hiszen tudja pontosan, hogy mekkora. Ez a kegyes hazugság akár fel is bonthatja a már kialakult kölcsönös bizalmat, hiszen egy fontos dologban nem vallottál igazat - még ha a jó szándék is vezérelt. Ha mindenképp szeretnél neki mondani valamit, akkor úgy tudsz neki bókolni, hogy mennyire jól érezted magad, és hogy milyen jó volt maga az aktus.

2. Ne hazudd azt, hogy mennyire jó volt

Minden párnak időbe telik az összeszokás, pláne méretbeli eltérések esetén. Akik kisebb pénisszel rendelkeznek, tudják, hogy kell kihozni a legtöbbet egy szeretkezésből, de ehhez a pasinak tudnia kell, hogy neked pontosan milyen volt. Ha szükséges, mondd el, hogy több előjátékra van szükséged, vagy az ujjaival fejezze be orálisan. A kommunikáció a legfontosabb.

3. Ne adj neki beceneveket

Kerüld el, hogy szépnek nevezed mint egy ruhadarabot vagy mint egy miniatűr étkészletet. A méretére utaló "minipisztoly" és társai pedig egyenesen tilosak és hervasztóak. 

4. Ne viccelődj a témáról

Még ürügyként se hozd fel semmilyen szituációban. Találkozókon pedig, ha feljön a téma, akkor a legjobb, ha úgy teszel, mint aki jól érzi magát, majd tudasd vele, hogy szereted, akárcsak egy öleléssel is. Férfitársaságban a méretkérdés közkedvelt téma. Gondolj csak bele, mennyire kellemetlenül érezheti magát az ilyen helyzetekben

5. Ne mondd el a barátnőidnek!

Az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy elmondod a barátnőidnek, még ha csak egy egyéjszakás kaland is volt, mivel sosem tudhatod, később ki kivel találkozik. A legjobb elkerülni ezeket a nemkívánatos szituációkat. Ha mindenképp tanácsra van szükséged, akkor keresd fel a megfelelő szakembert

6. Soha ne hozd fel a vitáknál 

Ahogy nem szabad gúnyolódni rajta, úgy eszközként se használd fel, hiszen nemcsak hogy helytelen, de egyenesen tisztességtelen akármilyen összeszólalkozásról is legyen szó.

Ne arra koncentrálj, hogy kicsi, hanem csak fogadd el a tényt, és inkább arra összpontosíts, hogy mindenből a legjobbat hozzátok ki közösen. 

Forrás: actitudfem.com

 

És ezeket olvastad már?