ÉLETMÓDI

Ezt soha nem szabadna csinálnod szex előtt!

Nem is gondolnád, mennyire befolyásolja az aktus kimenetelét az, hogy közvetlenül mit csinálsz szex előtt! Ha nem tudsz a csúcsra jutni, vagy nem élvezed annyira, mint szoktad, akkor a probléma okát ne a partneredben vagy az ágyban keresd!

Sok minden befolyásolja, hogy eszelős orgazmusban legyen részed. Nem csak a pasi technikájától, vagy az őrült vágytól függ, hanem attól is, mit csináltál, vagy mit ettél közvetlenül előtte. Ha tökéletes szexre vágysz, akkor a jövőben ezekre kell figyelned!

1. Ne vegyél be antihisztamint!

Rengeteg antihisztamin tartalmú gyógyszer kapható vény nélkül, például allergiára vagy a megfázás enyhe tüneteire. Azonban rengeteg mellékhatása van.

Csökkenti az éberséget, kábaságot, szédülést és fejfájást okoz, valamint kiszárítja a nyálkahártyát, és szárazságot idézhet elő a hüvelyben is. Emiatt kellemetlennek érezheted az együttlétet.

2. Kerüld a csípős ételeket!

Az erős, csípős kaják megváltoztatják a hüvely PH-értékét, így az ízét és a szagát is. Felpuffadsz tőlük, és feszengeni fogsz. Arról nem is beszélve, hogy ha csíp a szád, erősen kerülendő az orális szex.

3. Ne igyál alkoholt!

Bár az alkohol segít feloldani a gátlásokat, viszont tompítja az érzékeket és nehezebben jutsz a csúcsra, a férfiaknál pedig egyenesen megakadályozhatja az ejakulációt.

4. Ne használj elektromos fogkefét!

Elsőre talán furcsának tűnhet, de az elektromos fogkefével erősebb hatás éri az ínyed, és apró sérüléseket okozhatsz,

lehetővé teszed a baktériumok számra, hogy bejussanak a véredbe, így könnyebben elkaphatod a nemi betegségeket.

5. Ne borotválkozz!

A borotvával felsértheted a hámréteget, és nyitottá válik a bőröd a világ felé. Az apró szőrtüszők begyulladhatnak, és bőr képtelen lesz védekezni a baktériumokkal szemben. A legjobb, ha egy nappal előtte szabadulsz meg a bundától, és olajos testápolóval enyhíted az irritációt.

6. Nincs előjáték étellel!

Nagyon izgalmas és feltüzelheti a vágyat a tejszínhab vagy a csokiöntet, de erről le kell mondanotok. A legtöbb gombás fertőzés emiatt a huncut játszadozás miatt alakul ki.

 

És ezeket olvastad már?