Létrehozva: 2016.07.15.

Ezt soha nem gondoltad volna: az ujjadon keresztül is lehet orgazmusod!

Igen, az ujjadon. És még négy másik módon, ami olyan meglepõ, hogy azonnal ki akarod majd próbálni!

Szerző S.M.

Az közismert, hogy a nők képesek csikló- és vaginális orgazmusra is - reméljük, hogy a legtöbben ezt már jó sokszor meg is tapasztalták. Az sem új, hogy a G-pont izgatásával is gyönyörhöz lehet valakit juttatni, de most mutatunk 5 olyan pontot, amiről biztosan nem sejtetted, hogy ekkora örömhöz tudja juttatni a tested!

1. Orgazmus az agyban

Nem, szerencsére most nem a migrénről beszélünk, pedig néha galád módon azt is annak becézik. Hanem a valódi orgazmusról, ami a nemi szervek érintése nélkül történik meg! A dolog persze nem egyszerű, de ha belegondolunk, hogy a szex legnagyobb része a fejünkben dől el, elhisszük, hogy nem lehetetlen.

Ennek az orgazmusnak az eléréséhez rendkívül erős koncentráció és egy speciális légzéstechnika kell, de akik a tudás birtokában vannak, azok állítják: ezeket bárki képes megtanulni.

Egy orvos, dr. Berry Komisaruk a Rutgers Egyetemen ráadásul MRI-vizsgálatokkal is bizonyította, hogy nem csak a levegőbe beszélnek: a páciensek agya a csak koncentrálással és légzéstechnikával elért orgazmusuk közben pontosan ugyanolyan jeleket mutatott a készüléken, mint a hagyományos, genitális orgazmus közben!

2. Mellorgazmus

Bizony, a szex közben különösen érzékeny cicik akár egészen a csúcsig el tudják juttatni a szerencsés tulajdonosaikat! A mellbimbók ingerlése ugyanis ugyanúgy oxitocin-termelésre serkenti az agyat, mint a csiklóé. A legtöbb nőnek egyébként nem is maga a mellbimbó a legérzékenyebb és fogékonyabb testrésze, hanem a mellbimbó feletti udvar. Jó kísérletezést! 

3. Köldökorgazmus

Ha hiszed, ha nem, néhány embernek annyira érzékeny a köldöke, hogy akár orgazmust is átélhet az izgatása közben! Bár túl sok kutatás még nincs a témában, a szakértők azzal magyarázzák, a jelenséget, hogy a nők köldökét ugyanaz az idegpálya kapcsolja össze az aggyal, ami a méhnyakat, ezért reagálhat a testük ilyen erősen.

Sajnos a férfiaknál ez nem működik: mivel náluk ez az idegpálya máshová kötődik, ugyanaz a köldökizgatás, ami a nőket a gyönyörök kertjébe vezeti, náluk olyan fájdalmat válthat ki, mintha tökön rúgták volna őket.

4. Orgazmus mozgás közben

Bár a dolog úgy hangzik, mintha a Pilates-ipar propagandája volna, ne utasítsuk el azonnal! A törzs és a csípő izmainak edzése, azaz a core-gyakorlatok közben a nők 45%-a már élt át spontán orgazmust! De 26%-uknak a súlyemelés, 20%-uknak a jóga, 16%-uknak pedig a biciklizés is jött már be annyira, hogy elélveztek tőle! Persze ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy falat rengető hüvelyi orgazmust, amikor megszűnik a világ körülötted, de egy pici és intenzív csiklóorgazmus bizony alaposan feldobja az edzést!

5. Orgazmus a hüvelykujjon át

Meglehetősen bizarrnak hangzik, hogy egy felnőtt embernek orgazmusa lehet attól, ha szopogatják a hüvelykujját, pedig a jelenségnek nem sok köze van a furcsa fétisekhez.

2013-ban egy minden végtagjára bénult ember, Rafe Briggs fedezte fel, hogy valódi orgazmust képes átélni, ha a hüvelyujját stimulálják. A szexterapeuták ezt  "transzferorgazmusnak" hívják: mivel a hüvelykujjat is lehet éppen úgy izgatni, mint ahogy a péniszt szokás, a látvány és az érintések, nyalogatások miatt az erotikus érzékelés áttevődött az ujjára. Kipróbálni mindenesetre érdemes!

Szerző S.M.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza