Létrehozva: 2018.02.21.

Ezt gondolják a méreteikről a hatalmas mellű nők

A férfiak többsége imádja a nagy kebleket, már a látványuk is elbûvöli õket. De mit gondolnak errõl maguk a dús mellel megáldott nõk? Mindjárt kiderül!

A mellről a legtöbben azt állítják: minél nagyobb, annál jobb! Sok nő büszke arra, ha D kosaras melltartót hordhat, ugyanis annál a méretnél kezdődik az igazi nagyság.

Azonban nem minden nagymellű nő elégedett a méreteivel. Mert ugyebár a látványból fakadó előnyök mellett ott vannak az egyebek...

"Még mindig nem hiszem el, hogy F kosaras melltartót kell, hordanom... Már 14 éves koromban a C-be is épphogy belefértem!"

"Lehet, hogy valami baj van velem, de azt érzem, hogy még mindig nő a mellem... Már ruhát is alig találok magamra, nemhogy melltartót!"

"Viccet félretéve: mindenki ledöbben, ha megtudják a méretemet... J-kosár, amihez csak nagy nehezen lehet hozzájutni. Nem egyszerű a melltartó vásárlás, az tuti, de ha megtaláltam a megfelelőt, akkor csak úgy ragyogok benne..."

"Mindig is kisebb mellekre vágytam, mint egy C-kosár. Nemcsak a hátfájás miatt, hanem azért is, mert C méretig mindig nagyon szép fehérneműket gyártanak. Talán még D-ben is lehet találni. De onnantól felfelé már csak arról szól, miként takarja el az ember minél hatékonyabban azt, amije van..."

"A B-kosaras méretű barátnőm beszólt, hogy miért hordok melltartót, hiszen ő annyira utálja. Hát nekem a legjobb barátom ez a holmi, főleg, hogy nagyobbat hordok. Látszik, hogy el sem tudja képzelni, milyen lehet óriás cicikkel élni..."

Lapozz a folytatáshoz!


"Neten például kizárt, hogy bármit tudjak rendelni, még bikinit sem sikerült. Hiába rendeltem a méretemben, az is kicsi lett.."

"A legnagyobb bajom vele, hogy nem egyformák. Ennél a méretnél pedig sajnos elég látványos a különbség, így ha kapok G-kosaras melltartót, azt nagy becsben tartom, abban ugyanis nem annyira feltűnő..."

"Velem már megesett, hogy a blúzom gombjai megadták magukat, és  lepattantak rólam. Képzelheted, mennyire kínos volt úgy bemenni egy üzletbe, hogy a melleim szinte totálban látszódtak."

"Edzés közben is problémát okoznak, a gigamellek. Egyszerűen útban vannak!"

"A futásról már az általános iskola felső osztályában le kellett mondanom. Anyukám még beszélt is a tesitanárral, hogy valahogy felmentést kérjen, a fiúk ugyanis állandóan ezzel cikiztek."

Lapozz a folytatáshoz!


"Én már csak a sportmelltartókban hiszek, azokat még lehet kapni a méretemben, és nagyon kényelmesek. A többi engem már nem izgat, mint régen."

"Igen, ez már az óriási J-kosár világa... Irtó boldog tudok lenni egy megfelelő és szép melltartótól. Fontos, hogy jól tartsa a keblemet, mert akkor nem fáj annyira a hátam, és nem fognak annyira lógni."

"Szeretem a mellemet, bár tény, hogy el tudnék fogadni kisebbet is. Azonban a pasik megőrülnek érte, sokszor úgy érzem, el kell rejtenem, ugyanis a pasik gyakran zavarba ejtően bámulnak pont ott."

"Imádom a szép fehérneműket, amik kiemelik a dekoltázsomat. Nem egyszerű, de mindenképp megéri beszerezni egy-két szexi melltartót. A barátom imádja, és nagyon gerjed rá!"

"Sok vidám percet köszönhetek a melleimnek, most már büszke vagyok rájuk, nem úgy, mint régen, amikor tiniként szinte ciki volt a nagy mell. Bezzeg a fiúk már akkor is szerették..."

"Gyűlölöm a melltartókat, ha tehetem egyáltalán nem veszek fel. Szerencsés alkat vagyok, mert a melleim végülis nem élnek külön életet. Remekül lehet játszani velük, egészen szexinek mondanám...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól