ÉLETMÓDI

Ezt eddig miért nem tudtuk? Elképesztő tények a férfiasságról

Bizarr és meghökkentő tények következnek. Kapaszkodj meg, mert biztosan meg fogsz lepődni.
  • Szerző: J.D.

Talán ez a férfiak egyetlen olyan testrésze, amit az utolsó centiméterig ismernek, tudják, mit szeret, mire érzékeny, hogyan lesz a leggyorsabban kemény. A tudománynak köszönhetően ennél több információt is kaphatunk férfiasságról. Kérdés, vajon milyen hasznát vesszük ezeknek?

1. Ha hiszed, ha nem, mosolyog szeretkezés közben

Mármint a vaginában, az aktus alatt. Francia kutatók fedezték fel, hogy a pénisz pontosan úgy görbül meg misszionárius pózban, amilyen vonallal a mosolyt szokták rajzolni.

2. Nem baj, ha elveszti a fejét

Pontosabban, a makkot. Jó, tudjuk, a gondolatra minden szőrszál égnek áll a karodon. Sajnos előfordulhat egyes rákos megbetegedéseknél, vagy baleseteknél, hogy el kell távolítani a makkot. Azonban a férfiasság ilyenkor se lesz használhatatlan: vizelni, ejakulálni sőt, szeretkezni is pontosan úgy képes, mint teljes egész állapotában.

3. Helyet csinál a férfinak

Pontosabban, az éppen közösülő férfi utódainak. A pénisz alakja, főleg a makk, azt a célt is szolgálja, hogy a vaginában maradt spermát eltávolítsa. Ennek evolúciós okai vannak, akkor lehetett ez hasznos, amikor elődeink egymást váltották a nőn. Vagy mögötte.

4. Megmutatja, hogyan működik az agyad

Túl az azzal kapcsolatos poénokon, hogy a férfiak a farkukkal gondolkodnak, van egy tudományosan bizonyított összefüggés az agy és a pénisz között. Azon férfiak többségének, akiknek a nyugalmi állapotban lévő férfiassága balra mutat, a bal agyféltekéjük a domináns.

5. Nem, nem csak merevedéskor lövellhet

Ritka jelenség, de előfordul, hogy a lankadt pénisz ejakulál. Kutatások szerint ennek az az oka, hogy a kilövelléskor a kismedencei izmok dolgoznak, de egyáltalán nem azok, amik a merevedést okozzák, így bármelyik állapotában képes rá.

6. Két és fél méteres magasságig is lőhetsz vele

Legalábbis ejakulációkor. Gondoltad volna, hogy ezt is egy kutatócsoport fedezte fel? Az ötvenes években egy teszten derült ki, hogy ez a legnagyobb távolság, amennyire a sperma távozik. Újabb kutatások nem készültek, de egy pár éves tanulmány szerint a kilövellés mennyisége és erőssége összefüggésben van azzal, mennyire volt jó a férfi orgazmusa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?