ÉLETMÓDI

Ezeket a nőket szeretnék a férfiak a leggyorsabban ágyba vinni!

Lehet egy nő 20, 30 vagy 40 éves, nem a kor számít. Bár mindenki különleges és egyedi, de az emberek kategorizálhatóak. Megmutatjuk, melyik típusokra vágynak a férfiak igazán.

Minden férfinek vannak gyengéi. Bármit is mondanak, akad egy-egy hölgytípus, akinek nem tudnak ellenállni. Létezik öt kategória, melyek jobban vonzzák őket, mint a molylepkét a fény. De vajon miben rejlik ezen nők vonzereje, és pontosan mik az ismertetőjegyeik?

1. A rafinált nagyvárosi

Elegáns, nőies és elképesztően szexi. Olyan jelenség, amit nem tudsz figyelmen kívül hagyni. Ha belép a szobába minden tekintet rá szegeződik.

A nők irigylik és méregetik, a pasik pedig ágyba akarják vinni minden áron. 

Célratörő és sikerorientált, de legfőképpen tökéletes játékos, aki úgy irányítja a dolgokat, ahogy neki megfelel. Általában elérhetetlennek mutatja magát, ezért kihívás a pasiknak. Az ágyban gátlástalan és észbontóan szexi. De az álarcot itt sem veti le.

2. A művészlélek

Ismeri az összes jó szórakozóhelyet és bárt, és őt is ismerik mindenhol, szinte családtagként fogadják. Izgalmas és szexi, de nem érinthetetlen, mint a nagyvárosi nő. Különcnek és értelmiséginek vallja magát, és ilyen társat is keres. A jó hír, hogy mocskos az ágyban, a rossz hír, hogy az ágya sem annyira tiszta.

3. A vegán, jógás csaj

Csodálatosan bársonyos a bőre és dögös, feszes a feneke. Õ valódi, mély és hosszútávú kapcsolatra vágyik, arra, hogy egyesüljön a lelketek. Az ágyban ne számíts gyors menetre, szereti a lassú, elnyújtott szexet a kámaszútra összes pózával.

4. Az alfa nőstény

Elvégezte a főiskolát és pihenés nélkül elkezdte a jogi egyetemet. Nehéz vele lépést tartani. A sors iróniája, hogy az ideális partner számára nem az alfa hím, hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában. Egy tudós vagy művész pasi kell mellé. Hatékony és ügyes a szexben, de nem egy vadállat, viszont ha segítesz neki, akár még azzá is válhat.

5. A szexfüggő

Szenvedélyes és vad az életben éppúgy, mint az ágyban. Ami a szívén az a száján, mondhatni nagypofájú. Minden újítás érdekli a szexben, így nyitott lesz a javaslataidra. Sőt, lehet néha te fogsz megijedni a vágyaitól.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?