ÉLETMÓDI

Ez a biztos jele annak, hogy a szex jár a nő fejében

Ha eddig kétségeid voltak, most segítünk tisztán látni: ezekből a jelekből biztosan tudhatod, mi jár a fejében.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Jó lenne néha biztosan tudni, vajon ő is azt akarja-e, mint mi. Főleg akkor, ha még csak friss az ismeretség, esetleg most találkozunk először. De persze nem lehetünk gondolatolvasók. Vagy mégis? Ha ezeket a jeleket látjuk, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy a nő fejében is a szex jár.

1. Játék a hajával

Örök klasszikus: ha a nő a hajával babrál, az bizony felér egy jelzéssel. A kacérkodás öntudatlan mozdulata ez, főleg akkor, ha haját gyakran a füle mögé tűri vagy a nyakát teszi szabaddá és láthatóvá.

2. Játék a pohárral

Legyen szó akár pohárról, akár bármilyen tárgyról, mely a keze ügyébe kerül, érdemes figyelni, mit művel vele. Ha csak matat rajta, az lehet az unalom jele is Ha azonban ujjbegyével simogatja, akkor ösztönösen azt mutatja, mit tenne éppen velünk.

3. Kitágult orrcimpák

Az izgalom hatására a pupillák és az orrcimpák is kitágulnak, szinte minden érzékszerv arra törekszik, hogy minél többet "faljon be" a másikból.

4. Indokolatlannak tűnő érintések

Babrálás a lábunkon, kósza simogatás a vállunkon, a nyakunkon felejtett kéz, egy-két öntudatlan cirógatás - mind azt mutatja, hogy vágyik a közelségünkre a nő.

5. Szapora lélegzet

Az izgalom hatására a szívverés és a lélegzet is felgyorsul, akár még a bőr is kipirulhat. Ezek nagyon is árulkodó jelek.

6. Nagy csöndek

Ha a csöndek közben félrenéz, az sajnos nem túl jó jel. Ha azonban mélyen a szemünkbe fúrja tekintetét, és úgy hallgat el, akkor az bizony nem más, mint sóvárgás a csókunk után.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?