ÉLETMÓDI

Eszméletlen, mit művel a nővel napi egy orgazmus

Belegondolni is szédítő, mi mindent hoz ki a nőből a rendszeres szexuális gyönyör. Ezt a kérdéskört vizsgálták meg tudományos alapossággal. Mutatjuk a kivételes elemzést!
  • Szerző: A. G.

A rendszeres szex a nőkre is ugyanúgy pozitív hatással van, ahogyan a férfiakra. Most tudományos alapossággal vizsgálták meg ezt a kérdést, tanulságos eredmény született. 

Az eredmények és a kutatás alapján kiderült, hogy a nők valójában többször szeretnének forró kéjben kielégülni, mint azt gondolnánk. Az orgazmus fontos része a lelki egészségüknek.

 

Noha a férfiak gyakran élcelődnek azzal, hogy nők számára a fejfájás csak egy indok, hogy "megússzák" a szexet, sokszor éppen fordított a helyzet. Depresszió és fáradtság esetén ugyanis sokszor szexhiány áll az okok hátterében. Egy-egy kis simogatás és törődés a kezdeti ellenállás után kellemes meglepetést és eszelős gyönyört okozhat mindkettőtök számára.

Louise Mazanti londoni szexterapeuta szerint testi tüneteket is produkálhat a szex elhanyagolása, mely később komoly személyiségbeli krízishez vezethet.

A következő oldalon megismerheted, miért is fontos a nőnek a sorozatos kielégülés.

Lapozz a folytatáshoz!


Érdemes jobban odafigyelni a nőre és akár mindennap finoman meghozni a kedvét a szexhez.   A rendszeres intim kapcsolattól és a heti többszöri orgazmustól testileg és lelkileg is kielégült lesz -  megváltozik a látásmódja az élet szinte minden területén.

A rendszeres szex a következő hatásokat váltja ki a nőkből:

1. Kielégültté és mosolygóssá válik, elfeledkezik a mindennapos problémákról.

2. Kedvesebb lesz és jobban odafigyel környezetére kiegyensúlyozottságából adódóan.

3. Életkedve visszatérésével bátran kezébe veszi az irányítást így kezdeményezőkészsége is javul.

4. Segít feloldani a stresszt és eloszlatja a kétségeket. Nagyobb bizalommal lesz partnere iránt.

5. Csökkenti az allergiás tüneteket, segíti a hormonháztartás egyensúlyban tartását.

Summa summarum: a nő is sokkal boldogabb lesz, ha napról napra átélhet orgazmust.

Teljes szexuális apátia esetén érdemes igénybe venni az erre megfelelő terápiát - hisze a rendszeres szexuális élet a  párkapcsolat  szerves része.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?