ÉLETMÓDI

Erekcióban mért adat: Ez a nyári gyümölcs növeli a pénisz hosszát

Egy új tudományos felfedezés szerint a görögdinnye fogyasztása jótékony hatással van nemcsak a férfiasságra, de a hímvessző méretére is.

A férfiak egy igen jelentős része nagyobb péniszt szeretne. A Kentucky Egyetem friss kutatása arra az eredményre jutott, hogy a pasik 45% nincs megelégedve a méreteivel. A tömegeket érintő problémát sokan sokféleképpen próbálják megoldani. Vannak akik veszélyes műtéti beavatkozás, vagy gyógyszeres kezelés mellett döntenek, pedig már több tudományos kísérlet is bizonyította, hogy a pénisznövelésnek van egy sokkal biztonságosabb módja: Görögdinnyét kell enni, lehetőleg minél többet - írja a DailyStar.

A népszerű nyári gyümölcsben arányaiban nagy mennyiségben található a Citrullin nevű különleges aminosav. Ezt a vegyületet a vese L-argininné alakítja, ami pedig köztudottan az egészséges pénisz egyik legjobb barátja. Az argininek csoportja ugyanis segít a pénisz érhálózatának (barlangos test) a kiépítésében, ami kemény erekciót és a hímvessző növekedését okozza.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?