ÉLETMÓDI

Elképesztő, mit művel vaginájával ez a szexi nő

A dögös és szexi előadómûvész, Milo Moiré úgy döntött, folytatja exhibicionista életvitelét amivel újfent sikerült felrobbantania a világhálót. Mutatjuk elképesztő felvételeit!
címkék:
  • Szerző: A. G.

A harmincnégy éves, svájci származású Milo Moiré megdöbbentő akcióival már több alkalommal került a média és a világháló középpontjába. Az önmagát elvi művésznek valló Milo legelőször a vaginájával festett meztelenül a düsseldorfi művészeti vásáron, ahol elmondása szerint ő éppen festményt szült.

A képzőművészetet új szintekre emelő videóját itt tekintheted meg:

A provokatív kortárs előadóművész és pszichológus! természetesen itt nem állt meg. Következő exhibicionista megmozdulásáról  korábban mi is beszámoltunk: a Mirror Box (Tükrös doboz) című előadásán nyilvánosan taperolhatták Düsseldorf, Amszterdam, Párizs és London utcáin - ez utóbbi helyen le is csukták közszemérem megsértésért.

Az ötletekből ki nem fogyó Milo azóta kicsit visszább vett a stílusából - ki tudja, lehet a londoni incidens óta. Legutóbbi felvételén arra kérte Berlinben az utca embereit, hogy fotózkodjanak vele, miközben ő meztelenül pózol mellettük.

Milo a virtuális térben sem tétlen,  Instagram fiókján folyamatosan ellátja rajongóit erotikus és csintalan felvételekkel.

Íme, a Milo Moiré válogatás:

1. Sajnos odaégettem a reggelit... De máris kapsz helyette valami mást!

2. A Mirror Box-ot nemcsak a férfiak élvezték...

3. Ki van most Londoban?

4. Én vagyok!

 

"I AM" #milomoire

Milo Moiré (@milomoire) által megosztott bejegyzés,

 

5. A zürichi particsapat

6. Ruhapróba

7. Előadás közben

8. A nagy hullámra várva

9. Egészségedre!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?