ÉLETMÓDI

Eláruljuk, miért jobbak a molett nők az ágyban!

A teltkarcsú nők állítólag olyan élvezeteket nyújtanak, melyekért rajonganak a férfiak.

Gyakran hallani, hogy hiába divat a vékony vagy éppen sportos alkat, a szexben a férfiak mégis inkább a gömbölyű formákért rajonganak. És ez nem feltétlenül csak a nagy melleket jelenti. Rábukkantunk egy tanulmányra, melyben egy szakértő mondja el, szerinte miért oly népszerűek a molett nők az ágyban.

  1. Kényelmes kipárnázottság

A puha és telt test jóval kényelmesebb lehet egyes pozíciókban: elkerülhető például, hogy a kiálló csípőcsontok összedörzsölődése apróbb sérüléseket vagy fájdalmat okozzon.

  1. Ösztönös választás

A férfiak ösztönei a teltebb nőkre szavaznak, hiszen ez a természetben annak a jele, hogy a nő egészséges utódokat tud nemzeni, szülni és nevelni.

  1. Több felfedezhető terület

Egy molett nő testén állítólag több a felfedezésre váró terület, és egészen új lehetőségeket is tartogat a partnere számára. A hajlatok és a domborulatok feltérképezése közben váratlan erogén zónákra bukkanhat a pár, a gömbölyű nőkkel pedig könnyebben kiélvezhető a sokak számára izgalmas és vonzó mell-szex, mely során a férfi a péniszét a nő mellei közé szorítja, és így ingerli.

  1. Még élvezetesebbek a pozíciók

A molett nők teste egyes pozíciókban csak fokozza a gyönyört. Sok férfi szereti ugyanis a látványt, amint a telt formák életre kelnek egy-egy mozdulat során, ráadásul például kutyapózban, ahogy összeér a partnerek bőre, egészen más hanghatások érik a férfit egy teltebb fenéknél, mint egy vékony nőnél.

  1. Bensőségesebb a szex

Különösen igaz ez, ha a nő nemcsak molett, de magabiztos is. Állítólag a telt nők lelkesebbek, odaadóbbak az ágyban, és meghittebb velük az együttlét. Még akkor is, ha csak alkalmi viszonyról van szó.

  1. Felszabadult nevetés

A molett nőknek sokak szerint jobb a humoruk. A humor pedig a szex közben is fontos, mert az intimitásnak része egy-egy jóízű nevetés is. A nevetés afrodiziákum, az együttlét pedig így sokkal szórakoztatóbb.

  1. Kevesebb ítélkezés

A teltkarcsú nők toleránsabbak és kevésbé ítélkezők. Pozitívak és elfogadók, ez pedig serkentően hat a partnerre, akinek így nem kell saját hibái miatt szégyenkeznie, hanem önfeledten tud szórakozni és szórakozást nyújtani az ágyban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?