ÉLETMÓDI

Egészen bizarr, ahogy a tapasztalatlan kamasz fiúk kielégítik magukat

Persze, hogy minden fiú önkielégít, de érdekes módon nem mindig egyértelmû, hogyan is kell kézmûves módon eljutni a gyönyörig. Máskülönben hogy születnének ilyen történetek...
  • Szerző: J.D.

Kamaszkorban próbálják ki a fiúk először a határaikat, és akkor ismerkednek meg a szexualitással. Tombolnak a hormonok, megváltozik a test, és őrjítő vágy ébred a lányok iránt. Legelőször azonban mindenki maszturbálással kezd – és ez bizony néha olyan kínosan sül el, hogy senkinek nem mesélnék el. Kivéve egy internetes névtelen fórumon, valószínűleg már nem kamaszként, hanem felnőtt férfiként, jó néhány kalanddal a hátuk mögött. Férfiak vallottak arról, milyen helyekre is dugták be a hímtagjukat kamaszként, amikor űzte őket a vágy...

1. Egyszer belehatoltam egy üveg mogyorókrémbe. Krémes, puha érzés volt, és nem is bántam meg, de azért nem csinálnám meg még egyszer.

2. Anyámnak volt egy nagyon öblös szájú samponos flakonja. Amikor kiürült, lecsaptam rá, bevittem a szobámba, és azzal maszturbáltam. Egész jó szorítása volt.

3. 13 évesen az első szexuális élményem egy szelet omlós, puha sütivel volt. El is mentem, életemben először! Halálra rémültem, eldobtam a sütit, és futva mentem aludni.

4. Fogalmam sincs, hogyan jutott eszembe, hogy beledugjam a farkamat egy tányér frissen főtt tésztába. Hiba volt. Túl forró volt, azonnal kihúztam. A tésztát aztán azért megettem, ennyitől semmi baja nem lett.

5. Én semmilyen gyanús helyre nem dugdostam a péniszem, de egy barátom igen. Elvesztett egy fogadást, és bele kellett dugja egy jó nagy fánkba. Azt mondta később, hogy egész jó érzés volt.

6. Kamaszkorom egyik legjobb maszturbálása az volt, amikor két párna közé bedugtam be. Valahogy pont úgy sikerült összerakni mindent, hogy tökéletes lett az élményt.

7. Nem vagyok rá büszke, de egyszer az egyik tóparti iskolai táborban, éjszaka, amikor már mindenki részeg volt és aludt, kimentem a partra, és beledugtam a fütyköst egy leeresztett strandlabdába. Nem csinálnám meg újra.

8. Szerintem szinte mindenki kipróbálja a porszívót. De mindössze egyetlen egyszer. Egy életre megbánja utána…

9. Egy jó hosszú szendvicsbe. Nem ettem meg, kidobtam utána; ugyanis elmentem közben.

És ezeket olvastad már?