ÉLETMÓDI

Édes kis perverziók, amiktől a férfiak tényleg bevadulnak szex közben

Mindenkinek megvan a saját perverziója a hálóban, amit vagy bevallunk, vagy nem. Most kiderül, hogy pontosan mire vágynak a pasik, ha szexről van szó.
  • Szerző: Z.B.

Ha egy kicsit eltér a megszokottól a szexuális perverziód, nehezebb beépíteni a hétköznapokba, hiszen feszenghetsz, hogy hogyan vezesd fel különleges igényeidet a partnerednek. Az is lehet, hogy már évek óta tartogatod magadban titkos vágyaidat. De nem kell emiatt pironkodnod, hiszen ilyen pikáns titkai mindenkinek vannak. Gyorsan meg is mutatjuk, hogy a férfiak milyen apró kis perverziókról ábrándoznak az ágyban. Bátran légy egyenes, mert lehet, hogy a csajod ugyanúgy bevadul majd tőle!

1. Szex a menstruáció idején

A legtöbb nő leginkább a menstruáció alatt érzi leginkább a vágyat a szexre, illetve peteéréskor. A pasik nagy százaléka egyáltalán nem idegenkedik, ha ekkor kell ágyba bújni. Egy-két ügyes praktika, és igazán szenvedélyes szeretkezésben lesz részetek. 

2. Egy kis pisi!

Az erősebbik nem közel 20%-a kifejezetten élvezi, ha előjáték közben levizeled valamelyik testrészét. Viszont a férfiaknak ennél lényegesen nagyobb hányada tartja izgatónak, azt, amikor saját vizeletét látja a meztelen női testen lecsorogni. A nők ennél jóval kisebb százaléka tartja ugyanezt izgatónak.

3. Anális örömök

Az anális kényeztetés, ha a férfi már gyakorlott, nagyon kellemes tud lenni. A nőknek általában rossz tapasztalataik vannak, mert türelmetlen és gyakorlatlan pasik próbálták bevezetni őket ennek világába.

A tökéletes partnerrel azonban mennyei  is lehet.

4. Izgató, ha nézed maszturbálás közben!

Abszolút feltüzeli a vágyat, ha előjáték közben kicsit mindketten foglalkoztok magatokkal. Merj újítani, és izgalmat csempészni a hétköznapokba!

5. Vad erőszak!

A pasik 80%-a fantáziál arról, hogy a nő tiltakozik behatoláskor, jól esik ilyenkor kicsit erőszakosabban bonyolítani az aktust. Kipróbálhatjátok szerepjátékként, de előtte beszéljétek meg a szabályokat, a határokat és legyen egy jelszó, aminek kimondása arra utasítja a párod, hogy azonnal hagyja abba, amit csinál.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?