ÉLETMÓDI

Eddz velünk: Gyakorlatok a jobb szexért

Ezzel a négy mozdulatsorral könnyen javíthatsz szexuális életeden. Elmondjuk, hogyan!
címkék:

Mindössze néhány percet vesznek igénybe a következő feladatok. De ha rendszeresen végzed őket, szexuális életed kifejezetten jobb irányt vehet. Ezek a jógapózok azok az izmokat mozgatják át, erősítik vagy éppen nyújtják meg, melyek a hajlékonyságodat és az orgazmuskészséged fejlesztik!

A teljes mozdulatsor 4 lépésből áll. Egymás után végezd el a gyakorlatokat. Ezután ismételd meg a másik oldalra is. Ha jobban esik, akkor részletekben is elvégezheted vagy többször is megismételheted.

1. Állj kis terpeszbe, térded enyhén hajlítsd be. Egyik lábadra nehezedj, másik lábadat térdnél keresztezd vele, lábfejedet pedig kulcsold át a támasztó lábad vádlijánál. Miközben megtartod egyensúlyod, karjaid könyökkel behajlítva emeld magad elé, hajlított lábaddal ellentétes karodat pedig keresztezd ugyanúgy duplán a másikkal, ahogyan lábaddal tetted. Törzseddel dőlj előre, és tartsd meg magad néhány másodpercig ebben a pozícióban. Bonyolultnak hangzik leírva, ugye? Nézd meg gifen a mozdulatot, és máris könnyebben fog menni!


2. Emelkedj vissza állásba, válts olyan széles terpeszbe, amilyenbe csak tudsz. Kezed érintsd össze tested előtt, mintha imádkoznál, majd ereszkedj mély guggolásba. Engedd, hogy izmaid megnyúljanak, maradj így néhány másodpercig!


3. Alapállásból hosszan nyújtsd ki a lábad tested mögé, elöl lévő lábadat először hajlítsd, ereszkedj le egészen a földig, majd fektesd el hajlított lábad vízszintesen a földön. Teljes testeddel hajolj rá, lélegezz mélyeket és hagyd, hogy medencéd és csípőd szép lassan megnyíljon.


4. Térdelj széles terpeszbe. Hátad mögé nyúlva fogd meg sarkadat és engedd felsőtested hátra, homoríts, érezd, amint tested megnyúlik, a vér szabadon áramlik, maradj így néhány másodpercig!

A teljes gyakorlatot videón is megnézheted az alábbi felvételen.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?