ÉLETMÓDI

Ebben az országban hazudják a legnagyobbat a péniszükről a férfiak

A legújabb kutatás fellebbenti a fátylat a legnagyobb intim titokról. Elképesztő, hogy mennyire másképp látják a méreteket a férfiak és a nők! Mutatjuk az izgalmas felmérés részleteit!
  • Szerző: A. G.

Különösen fontos kutatásra került sor nemrégiben, melynek már a témája is meglehetősen pikáns. Ezúttal a férfiak merev állapotú péniszének méreteit hasonlították össze a szakértők, méghozzá úgy, hogy a világ minden tájáról gyűjtöttek be adatokat. A meglehetősen intim kérdésekre az Egyesült Államokból, Kanadából, Angliából és Ausztráliából jött a legtöbb válasz.

A férfiak mellett azonban nőket is megkérdeztek ugyanebben a tárgykörben. Nekik azt kellett megmondaniuk, hogy legutolsó partnerük merev állapotú férfiassága centikben kifejezve mekkora.

A következő lépésben a férfiak, illetve a nők által szolgáltatott adatokból létrehozták az egyes országokra jellemző átlagméretet. Majd a férfiak által bevallott átlagértékből kivonták a nők által megtippelt péniszhosszúságot. Valójában erre az adatra voltak kíváncsiak a kutatók, vagyis arra, hogy mekkorával mondják nagyobbnak a férfiak saját péniszüket a valós méretükhöz képest.

Miután összehasonlították a különböző országok adatait, kiderült, hogy Ausztráliában a férfiak 18 centiméterre becsült átlagát a nők csak 14-nek érzékelték, ez pedig azért elég nagy eltérés!

Kanadában a férfiak 17,5 cm-es péniszméretét a nők 17,3 cm-re becsülték.

Az amerikai nők az ausztrálokhoz hasonlóan a férfiak által megadott 18,5 cm-es méretet tapasztalati úton csupán 16,8 cm-esnek ítélték meg.

A brit férfiak sem túloztak nagyot, a 17 centiméterükre a nők 16,8-at adtak, míg Indiában a nők szerint a férfiasság mérete 16 centis, addig a férfiak 15,5-et állítottak, ami azért meglepő.

Mivel a felmérés önbevallásos alapon történt, bizonyára csúsztak be pontatlanságok, a tendenciák azonban így is világosan látszanak. Egy biztos: a pénisz méretét illetően legjobb politika az őszinteség - pláne konkrét szexuális kapcsolat előtt. 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?