ÉLETMÓDI

Ebben az életkorban élvezik legerősebben orgazmusukat a nők!

Kevés nő elégedett azzal, ahogy a kor előrehaladtával változik a teste. Egy bizonyos változásnak viszont egyként örülnek, ez pedig az egyre hevesebb orgazmus.
címkék:

Logikusan azt gondolnánk, hogy a szexben egyfajta bónuszként működik a fiatalság. Húszas éveiben a többség energiával telibb, szexuálisan aktívabb, ez időtájt váltanak leggyakrabban partnert az emberek. Egy kutatás azonban kimutatta, hogy a csúcsborok minőségéhez hasonlóan a nők orgazmusa is egyre jobb lesz a kor előrehaladtával.

Egy átfogó tanulmány kimutatta, hogy a  nők 36 éves korukban élik meg legintenzívebben az orgazmusukat. Továbbá arra is fény derült, hogy harmincas éveik közepén képesek átélni legtöbbször a gyönyört.

2300 nő megkérdezésével azt vizsgálták elsősorban, hogy milyen főbb eltérések vannak a fiatal (21-30) illetve a középkorú nők (31-40) szexuális életében.

A tapasztaltabb generáció döntő többsége (86%) azt mondta, hogy elégedett a szexuális életével. A másik csoportból a nők csupán harmada vallotta ugyanezt.

A megkérdezettek azt is feltárták, hogy átlagosan hetente hányszor bújnak ágyba. A válaszadók egyharmada azt mondta, hogy hetente kétszer közösül, egyötödük azt, hogy heti  háromszor. A megkérdezetteknek pedig mindössze a tizede vallotta azt, hogy ennél többször gyűri a lepedőt hét nap leforgása alatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?