ÉLETMÓDI

Az orális szex magasiskolája: Így repítsd mennyekbe a férfit

Mutatjuk a legérzékibb fogásokat, hogy élete legkéjesebb mámorában részesítsd partnered. Garantáltan remegni fog a férfi, és a gyönyör sem marad el!
  • Szerző: A. G.

A szex sok szempontból művészet, azonban nem mindenki számára jön annyira könnyen és természetesen létre. Időre, gyakorlásra és türelemre van szükség ahhoz, hogy tényleg tisztában legyél azzal, mit is szeret a partnered igazán.

Az orális szex egy sokkal intimebb gyönyörnyújtás, mivel mind a férfi, mind a nő kiszolgáltatja legintimebb szféráját, miközben a másik felfedezi, hogyan is lehelhet mámort a legforróbb területre.

Fontos, hogy tisztában legyél egy-két olyan technikával, amik alapvetően biztosítják a másik gyönyörét. 

1. Multitasking

Egyszerre használd a kezedet és a szádat, miután megtaláltad a kellő ritmust, mely a csúcsra vezeti párodat. Ne feledkezz meg a többi érzékeny részről sem: kényeztesd a heréket, a fenekét, a hasát és combjait is, hogy egész testét beborítsa a gyönyör.

2. Nyelvlecke

Az orál üzemmód nemcsak szívogatást jelent, bátran nyaldosd és csókolgasd meredező férfiasságát. Fontos, hogy a szád mindig nedves legyen, ha előtte narancs- vagy grapefruitlevet iszol, egész estére biztosítod nedvességét. Ha különleges élményben akarod részesíteni, akkor vegyél a szádba bármilyen szénsavas italt, és engedd, hogy a buborékok csiklandozzák, mialatt csókolgatod. A fogaidat pedig az egész aktus alatt felejtsd el, hacsak nem szereti durvábban a témázgatást (igaz, ez eléggé ritkaságszámba megy). 

3. Szemkontaktus

Nincs annál izgatóbb látvány egy férfi számára, ha az őt éppen gyönyörhöz segítő nő közben ránéz az orális szex során. Ez az intim cselekedet még jobban felizgatja a férfit, és gyorsabban ér a kéj csúcsaira.

4. Kommunikáció

Kulcsfontosságú, hogy igazán a kedvében tudj járni. Beszéljétek meg, mit szeret és mit nem, bátorítsd arra, hogy jelezze, mi okoz neki örömöt, mialatt rajta dolgozol. Figyeld közben a reakcióit is: amikor kéjesen felnyög, egész biztos, hogy jó úton haladsz. Ha pedig úgy érzed, hogy kezd egy picit bedurvulni, vagy nagyon erősen mozog a szádban, te is jelezd felé, hogy nálad ez nem pálya.

5. A pénisz csúcsa

A legintimebb zónáját mindenképp kezelésbe kell venned, ezt a legjobb akkor kezdeni, mielőtt nekivágnál magának az orálnak. Érdemes kellő időt tölteni a hegyén, hiszen a puha csókok igazi keménységet eredményeznek.

6. Kéjes hangok

A szemkontaktus mellett se légy nagyon csendes, nyugodtan adj ki olyan hangokat, melyekkel érezteted, hogy mennyire élvezed, amit csinálsz. Hidd el, ez őt is teljesen be fogja indítani, és percek alatt a gyönyörhöz juttatod majd. 

7. Élvezd, hogy együtt élvezzetek

Iktass ki minden olyan tényezőt, ami zavarhat az orális szex során, és tanuld meg valójában élvezni az egészet. Ez nem egy feladat, és ne gondold túl a dolgot. Egyszerűen csak élvezd, és engedd, hogy átadja magát az ő szexistennőjének. A te jutalmad sem fog elmaradni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?