Létrehozva: 2018.08.09.

Az első szerelem sosem múlik: 15 döbbenetes vallomás

Felejthetetlen élmény az elsõ, de vajon mennyi ideig egészséges nosztalgiával sóvárogni utána? Egy netes fórumon döbbenetes beszámolókat osztottak meg a felhasználók...

Élete legelső románcára mindenki szívesen emlékezik, és nosztalgiával gondol vissza a fiatalságára. De vannak, akiknél a szerelem egyáltalán nem múlik el, és akár évtizedekig tartó megszállottság is lehet belőle. Még úgy is, hogy azóta mindketten megházasodtak…

„Csak háromszor randiztunk, én viszont két évet vártam rá. Aranyos fiú volt, a fél osztály utána sórvárgott gimiben. Az érettségi után elsodort minket az élet, és sokat gondoltam rá, de nem találtam meg őt közösségi oldalakon. Most véletlen belebotlottunk egymásba, összejöttünk, és boldogabb vagyok, mint valaha. Pedig már elmúltam harminc…”

„Tizenévesek voltunk, amikor először jártunk, aztán tartottunk két év szünetet. Utána megint összejöttünk, és négy évet együtt is éltünk. Majd szakítottunk, én megnősültem, ő férjhez ment. Most pedig szeretők vagyunk.”

„Évekig jártunk, aztán szakítottunk pár hete. De még mindig naponta beszélünk egymással, és bár nem szeretkezünk, valahogy olyan, mintha még mindig együtt lennénk.”

„Ma ráírtam életem legelső szerelmére, megtaláltam őt a neten. Amikor udvaroltam neki, tizennégy volt, én tizenhat. Eltelt húsz év, féltem, hogy dob majd egy hátast. De nem: kiderült, hogy ő sincs még túl a kapcsolatunkon, és lehet, hogy folytatni fogjuk…”

„Fiatalon mentem férjhez, soha nem volt más az életemben, csak ő. Tíz év után elváltunk, a fiunkat én nevelem. Mindig úgy oldottam meg a láthatást, hogy ne találkozzunk. Most pedig, több mint egy év után átjött, amikor beteg volt a gyerek. És kiderült, hogy még nincs túl rajtam – ahogy én se őrajta.”

„Felhívtam részegen életem első szerelmét. Már akkor ciki volt, hogy nem viszonozta, amit érzek, főleg, hogy lányként koslattam utána. De most a telefonban aranyos volt, mondta, hogy majd hív…”

„Úgy döntöttünk, csak barátok leszünk, miután volt néhány béna, kamaszkori randink, és párszor megfogtuk egymás kezét. Úgy is lett, a csaj az egyik legjobb barátom. Akkor jöttem rá, hogy szeretem, amikor pedzegetni kezdte, hogy külföldre költözik. Azóta újra randizunk.”

„Általános iskola harmadik osztályában ismertem meg a férjemet. Nem vette észre, hogy én már akkor is szerelmes voltam belé, meg gyerekeknél ez nem is olyan komoly. Húsz év után találkoztunk össze, és kiderült, hogy csak ott van az a szikra közöttünk – elvett feleségül azóta.”

„Ötven éves vagyok, harminc éve volt az első szerelmem. Túltettem magam rajta, már régen nős vagyok. Ám egyik nap elmentem vásárolni, és megéreztem az ő illatát – azt a parfümöt, amit használni szokott. És minden visszajött: az együtt töltött esték, a séták… és most már hiányzik.”


„Amikor szakítottam az első szerelmemmel, azt hittem, soha többet nem tudok férfira nézni. Hét éven át várakoztam, hátha újra felbukkan, felhív… aztán megismertem valakit, akivel boldogok vagyunk. Mégis ott van még mindig az a hiányérzet…”

„Engem a férjem első szerelme kísért. A nő tönkretette őt, nagyon csúnyán játszadozott vele, mire szakítottak. Aztán jöttem én, és mindig érzem, hogy csak második vagyok. Velem nem olyan romantikus, mint vele volt, a kezemet is teljesen snasszul kérte meg (az exét elvitte Velencébe), és néha szóba hozza, mit csináltak együtt.”

„Szakítottam az első szerelmemmel, és utána nagyon rosszul kezdődött a következő kapcsolatom. Vártam ugyanazt a mindent elsöprő érzést, amit az elsőnél éreztem – de nem volt, és mindig nagyon csalódott voltam. Aztán megszoktam a helyzetet, de a pasim rosszul érezte magát mellettem…”

„Kamaszkori pasimmal, első szerelmemmel összetalálkoztam a minap. Rengeteget ábrándoztam róla mindig: vajon mit csinál éppen, mi lenne, ha együtt lennénk. Most rájöttem, hogy teljesen más ember lett, ahogyan én is. Nem működne a dolog. És ez rettenetesen fáj.

„Vele volt az első csók, első szex, első közös lakás. Tíz éve szakítottunk, de azóta sem tudom kiverni a fejemből, és minden más férfival olyan laposak a dolgok. Ha mindent együtt éltek át először, sokkal nehezebb elfelejteni egy exet.”

„Én már elfelejtettem volna az első szerelmet, de nem hagyja: a csaj öt éve folyton írogat nekem, úgy alakítja, hogy véletlen összefussunk az utcán, hívogat, szóval teljesen rám van kattanva. Jó volt vele, hatalmas élmény volt a kapcsolat, de nem működött. Csakhogy ezt nem hajlandó megérteni.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!