ÉLETMÓDI

Árulkodó jelek: Azonnal kiderül, hogy a nő nemrég szexelt

Szeretnéd tudni, hogy vajon a szemben ülő kolléganőd néhány órája még otthon hancúrozott és most csak úgy tesz, mintha mi sem történt volna? Ebből az 5 dologból egyből leszûrheted a tutit, íme!
  • Szerző: A. G.

Amikor egy nő sugárzik és boldognak tűnik, egyből azt a feltételezést vonják le, hogy csúcséjszakája lehetett. Pedig a képlet nem ennyire egyszerű!

Az alábbi jelekből azonban arra következtethetsz, hogy az adott nőt nem is olyan rég fantasztikus orgazmusban részesítették.

1. Egyszerűen ellenállhatatlan

A kielégült nőből a bujaság illata árad kifelé,  ami egyáltalán nem véletlen, hiszen minél aktívabb a szexuális élete, annál több feromon szabadul fel a testében. Ez a hormonalapú illatanyag a bőrön keresztül párolog és nem lehet pontosan beazonosítani, mégis rendkívül izgatólag hat a férfiakra és szinte azonnal elkezdik kívánni az adott hölgyet.

Tudományosan be is bizonyították, hogy ha orgazmust átélt nő közelébe férfi kerül, szinte azonnal megkívánja általa a szexet.

2. Ha pihentnek tűnik, gyanakodhatsz

Az orgazmus némiképp megzavarja a nő biológiai óráját. A rendszeres szex ugyanis az alvástól vonja el az időt, ami másnap fáradtságérzetben mutatkozik meg. Ha délután hirtelen teljesen kiüti magát a fáradtságtól, akkor ez is egy jele lehet annak, hogy előző nap rendesen kifárasztották. 

Lapozz a folytatáshoz!


3. Szebb, mint valaha

A nők nyilván azért öltöznek csinosan, hogy a férfiak felfigyeljenek rájuk. Azonban a ruha nem minden! Egy jó szex is elég lehet ahhoz, hogy utána forduljanak. Az orgazmust kísérő arcpír ugyanis még órákkal később is árulkodik az előzőleg megélt intim gyönyörökről, a pasik pedig ezt egyből kiszúrják. Ez a szexi tónus a tudatalattijukban az egészséggel és a termékenységgel kapcsolódik össze. Sokkal vonzóbbnak tűnik szemükben az a nő, aki élvezi a szexet.

4. Nem vitázik és hirtelen sokkal kevesebb elvárása lett

Az aktív szexuális élet egymáshoz kapcsolja a párt és ezért maga a szerelemhormon a felelős.

Ha az endorfin és a szex által megnövekedett oxitocin folyamatosan magas a nő szervezetében, akkor az illető boldog és eszébe sem jut kötekedni a párjával.

Nem keresi a vitás helyzeteket, egyszerűen csak örül az életnek. Ha előtte túl sokat veszekedtetek, de párod szinte egyik napról a másikra nyugodttá vált, mintha kicserélték volna.... nos, akkor ott valami nem stimmel. A nagy lelki békéjét ugyanis okozhatja egy harmadik fél is.

5. Sugárzik belőle az öröm 

A boldog és mosolygós nő valóban aktívabb az ágyban és gyakrabban él át testi gyönyört. A rendszeres orgazmus pedig fölöttébb hasznos: javítja ugyanis az önértékelést, emellett pedig fokozza az elégedettség érzetet.

Az aktív szexuális életet élők sokkal jobban elfogadják önmagukat, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak.   

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?