ÉLETMÓDI

Árulkodó fehérneműk! Te milyet hordasz?

A bugyi stílusa sok mindent mesél rólad. Bolondos, gyengéd vagy szexistennő vagy az ágyban? A fehérnemûd elárulja! Íme, a nagy bugyienciklopédia!

Mindig szeretnél szexi és vonzó lenni? A legtöbb nő figyel arra, hogy soha ne látszódjon a bugyi a ruha alatt. Erre a legalkalmasabb a falatnyi tanga, ami a legszűkebb nadrágban is láthatatlan. De a bugyinak számos szexi formája létezik. Míg az érzéki csipke igazán elegáns, addig a Borat- stílusúban nincs ember, aki ne tűnne torzszülöttnek.

Íme, a nagy bugyi enciklopédia!

1. V-alakú tanga

Ez a modell nem sokat hagy a képzeletre. Szinte mindent megmutat. Tökéletes választás egy olyan estéhez, ahol nem sok időt szánnál az előjátékra és inkább rögtön a dolgok közepébe vágnál.

2. Vadító keresztpántos

A cikk-cakkos, csipke bugyi jóval többet takar az előbb említettnél, és kialakításának köszönhetően eszméletlenül szexi. Ha szeretnél titokzatos maradni, de vadító is, akkor megtaláltad a tökéletes darabot.

3. Egyszerű fekete

Néha a kevesebb több. Az egyszerűség nagyon vonzó lehet egy pasi számára. Igazán nőies és kényelmes viselet. Nemcsak egy laza tévénézős estéhez ajánlott, hanem egy szenvedélyes együttléthez is.

4. Színtiszta erotika

A fehér csipke tanga lágyan követi a vonalaidat. Színe miatt szűzies, de mégis erotikus. V formája miatt a lényeg takarásban marad.

5. Középen hasított tanga

Ha házi sztriptíztáncosnő akarsz lenni, akkor ezt neked találták ki. Ha ilyet viselsz, egyáltalán nem vagy gátlásos. Szenvedélyes és vad szeretőként bolondítod a férfit az ágyban. Ha pedig nagy bátran napközben is hordod, valószínűleg mindig készen állsz egy kis huncutkodásra.

6. Mikro tanga

Szemtelenül kicsi. Némelyik pedig oldalt kapcsos, így még egyszerűbb a levétele. Ha nagyon sietsz, vagy a körülmények nem annyira megfelelőek az együttléthez, le sem kell venned a nadrágot. Csak kapcsoljátok ki és...

7. Kényelmes csipke

Ha nem szereted a tangát, teljes bugyiban is lehetsz dögös. Válaszd a tiszta csipkét, a színe pedig harmonizáljon az egyéniségeddel.

8. Western stílus

A hátul rojtos igencsak kacér. Vigyázz, ebben illik popsit rázni! Ha bevállalós vagy, hajrá! Viszont, ha a pasi nem vevő rá, könnyen komédiába torkollhat a meglepetés. 

9. C-string bugyi

Ennek a bugyinak az előnye, hogy nincsenek pántjai, így egyáltalán nem látszódik a ruha alatt. De mi értelme? Nem jobb, akkor már bugyi nélkül?

10. Széles tanga

Elegáns és könnyed viselet a széles tanga, melynek lényege, hogy elölről úgy néz ki, mint egy normál bugyi, viszont hátul pántos. Kiemeli a popsit, de egyben kellően titokzatos.

11. Borat-stílus

Mindent szabad, csak ezt ne. Tényleg nem áll jól senkinek, különösen a szőrös férfiaknak. Lehet bármilyen jó alakod, ez biztosan röhejesen fog kinézni rajtad. Jó vicc, de maradjon is meg csak viccnek.

És ezeket olvastad már?