ÉLETMÓDI

Amikor a méret a lényeg: szexpózok nagyfiúknak

A legjobb tippek arra az esetre, ha egy tényleg hatalmas pénisszel hoz össze a sors
címkék:
  • Szerző: S.M.

Sok nő odáig van az örömtől, ha egy alaposan ellátott férfival találkozik - sok viszont inkább megretten a feladattól. Az, hogy ki melyik méretet kedveli igazán, az alkat és ízlés kérdése, de nagyon ritkán fordul elő olyan szituáció, hogy a nők ez alapján válogatnának. A normális ügymenet szerint először megtetszik egy férfi, aztán eljutunk vele az ágyig, ahol kiderül, mekkora mérettel is áldotta vagy verte meg a sors. 

Nos, ha éppen arról hull le a lepel, hogy a választottunk férfiassága óriási, attól sem kell pánikba esni: megvannak a technikái, hogy fájdalommentesen szeressétek egymást! 

1. Ne ess pánikba! 

Valószínűleg nem te vagy az első, aki szóvá teszi, hogy mekkora, úgyhogy a fiú is kellően zavarban van. Ne szörnyedj el, inkább próbáld finoman és természetesen kezelni. Például: "Hű, ez szép nagy. Csináljuk szépen lassan..."

2. Vedd át az irányítást! 

Te tudod, hogy hogyan és mennyi idő alatt alkalmazkodik a tested egy nagy péniszhez, úgyhogy te diktáld az eseményeket és a tempót! 

3. Elő a síkosítóval! 

A síkosító minddig dob a szexen, ha túlméretes pénisz esetén viszont nélkülözhetetlen lehet. Ne spórolj vele! 

4. Feledkezz bele az előjátékba! 

Az sem baj, ha kicsit vadabb lesz a szokásosnál: az ujjai vagy egy vibrátor "előkészítik a terepet", hogy élvezd az adottságait. 

5. Próbáljátok ki oldalt fekve! 

Ebben a pózban nem hatol olyan mélyre, hogy esetleg kellemetlen legyen és könnyen tudod változtatni a behatolás szögét és irányát is - így az összes előnyét élvezheted! 

6. Te legyél felül! 

Így abszolút a te kezedben van az irányítás: te döntöd el, mikor milyen mélyen és erősen esik jól a szeretkezés. 

7. Csináljátok állva! 

Ha hosszú a pénisze és elég erős a karja, imádni fogjátok ezt a pózt: ő biztosan nem csúszik majd ki közben. 

8. Felejtsd el hátulról! 

A doggy style közben még egy átlagos méretű srác is könnyedén elérheti a méhszájat, ami ugyan kellemes, de sokszor inkább fájdalmas élmény lehet. Ha a kedvesed nem szeretne lemondani a látványról, vesd be a "reverse cowgirlt": pattanj az ölébe, de neki háttal! 

9. Ne hagyd lazsálni! 

A nagy pénisz nem egyenlő az automatikusan nagy orgazmussal: attól még, hogy bőkezűen bántak vele az égiek, még ugyanúgy tarthat neked tovább a dolog, vagy kívánhatod, hogy más módokon is kényeztessen. Tegyetek azért, hogy a szex változatos legyen és gyönyörködtető! 

címkék:
És ezeket olvastad már?